Wpis z mikrobloga

Korzysta może ktoś z F1TV Access czyli tego tańszego pakietu? Ciekawe to archiwum? Warto jeśli się w sumei ma już Eleven? Czy może lepiej zrezygnować z Eleven i się szarpnąć na F1TV Pro? Wyszłoby chyba podobnie albo i taniej w sumie na miesiąc.
Jak z działaniem serwisu? Już nie ma podczas transmisji na żywo takich problemów jak na początku sezonu?

#f1 #f1tv
  • 9
@Morenk4: @TheBestThing: No właśnie tego się boję bo eleven mi jednak dosyć dobrze chodzi, a jak mam problemy to głównie przez mój własny internet. Może jednak lepiej niż kupować cały pakiet na rok to sobie od czasu do czasu wykupić ten Access na miesiąc za 3 euro i sobie pooglądać jakieś klasyczne wyścigi i najwyżej powtórki z F2.
@Gjt1337: tak, wiem. Dlatego zastanawiam się nad oglądaniem na żywo w Eleven i oglądaniem archiwum wyścigów i innych rzeczy w Access. Teraz mi się kończy, w związku ze zmianą regulaminu na 11 i tak subskrypcja więc się zastanawiam co lepsze i czy w ogóle warto to archiwum.
@Gjt1337: Ok, dzięki za odpowiedź. Mi się po tym weekendzie akurat kończy Eleven więc na miesiąc sobie wezmę na próbę F1TV Pro i sam zobaczę czy mi przypasuje. Wiele więcej nie stracę, coś koło 35 zł kosztuje jak się weźmie na miesiąc.