Aktywne Wpisy

wonsisko +11
jak odbieracie domofon to mówicie słucham, halo czy tak?

Kostor95 +5
Jak ja nie lubię tego uczucia niepewności przed zakupem czegokolwiek na lata, to pojęcia nie macie. Spamie postami i dopytuje po dwa razy o różnorakie rzeczy, żeby mieć pewność, a filmików i recenzji to z 5 godzin obejrzałem.
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim

źródło: IMG_0233
Pobierz
Pisałeś o tym, że piS nie korzysta z gmaila. Udowodniłem pod Twoim wpisem, że sporo z nich korzysta z gmaila. I co? Cisza. Nawet nie raczyłeś się pokajać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@GordonL: nie. Śmiałem się, że PO korzysta z gmaila, a neuropki takie jak ty zrobiły risercz czałego internetu żeby znaleźć milion przykładów w stylu "ALE PIS TEŻ" xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@eclypse: Dlaczego śmiejesz się z PO, że używa gmaila, a gdy robi to PiS to reagujesz agresją w kierunku śmiejących się z PiS? ;)
E, czekaj. A to nie było czasem tak, że po prostu wyśmialiśmy mail POnr10gmail. om czy coś w tym stylu, a część wykopków (w tym ty) zaczęła szukać identycznych maili w partii PiS? Tylko po co? żeby