Wpis z mikrobloga

#porozwalajmy to także idealny tag na określenie tego co #neuropa zrobiła z tagiem #polityka na wykopie od czasu zmiany władzy w Polsce. Po prostu jeden wielki ściek i nie idzie znaleźć normalnych informacji. Dlaczego maćki z #moderacja mają to gdzieś?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eclypse: Ostatnio jak dobrze pamiętam to sam puściłeś fejkniusa.

Pisałeś o tym, że piS nie korzysta z gmaila. Udowodniłem pod Twoim wpisem, że sporo z nich korzysta z gmaila. I co? Cisza. Nawet nie raczyłeś się pokajać.
  • Odpowiedz
Ostatnio jak dobrze pamiętam to sam puściłeś fejkniusa.

Pisałeś o tym, że piS nie korzysta z gmaila.

@GordonL: nie. Śmiałem się, że PO korzysta z gmaila, a neuropki takie jak ty zrobiły risercz czałego internetu żeby znaleźć milion przykładów w stylu "ALE PIS TEŻ" xD
  • Odpowiedz
Śmiałem się, że PO korzysta z gmaila,

@eclypse: Dlaczego śmiejesz się z PO, że używa gmaila, a gdy robi to PiS to reagujesz agresją w kierunku śmiejących się z PiS? ;)
  • Odpowiedz
Widzę, że część osób magicznie zniknęła z dyskusji po godz.16 - i tak nie byli zainteresowani kontynuacją dyskusji, EOT
  • Odpowiedz
@GordonL: Tak, bardzo drżały mi ręce z nerwów, pisząc z rwetesem obronne komentarze dla mojej ukochanej partii, a Twoje kolejne ciosy to był już bardzo mocny, wewnętrzny ból w moim sercu:)

E, czekaj. A to nie było czasem tak, że po prostu wyśmialiśmy mail POnr10gmail. om czy coś w tym stylu, a część wykopków (w tym ty) zaczęła szukać identycznych maili w partii PiS? Tylko po co? żeby
  • Odpowiedz