Wpis z mikrobloga

Jak robić listy to po swojemu i solidnie.

Top 20 obecnie grających koszykarzy NBA:
1. LeBron James
2. Kevin Durant
3. Kawhi Leonard
4. Giannis Antetokounmpo
5. James Harden
6. Anthony Davis
7. Stephen Curry
8. Paul George
9. Damian Lillard
10. Kyrie Irving
11. Klay Thompson
12. Joel Embiid
13. Jimmy Butler
14. Nikola Jokić
15. Ben Simmons... dobra, żartowałem - Blake Griffin
16. Kemba Walker
17. Victor Oladipo
18. Chris Paul
19. Draymond Green
20. Karl-Anthony Towns

I gdzie tu wcisnąć Westbrożego?

Zapraszam go gównoburzy w komentarzach.

#nba
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Weed233 Vucecica bym wcisnął też ale u niego dziwny przypadek jest bo nagle po wielu sezonach zagrał sezon na poziomie top15 ligi + slabiutka serie w PO więc ciężko ocenić, ew pod ostatni tier bym klepnal
  • Odpowiedz
@TetraHydroCanabinol: O ile z wieloma pozycjami, a przede wszystkim z jedynką, zgadzam się w 100% o tyle nigdy nie zrozumiem fenomenu Duranta. Jest zaprzeczeniem wszystkiego co cenię w koszykówce.

Ma technicznie obleśny rzut z dystansu, jest pozbawiony jakiejkolwiek siły fizycznej, ma okropne przyruchy przy większości manewrów a do tego ma totalnie nasrane pod kopułą i najbardziej trafnie wyjaśnił go Draymond jak się chłopaki pogryźli - "You're a bitch and you
  • Odpowiedz
@TetraHydroCanabinol: czy steph na miejscu 7 jest podyktowane tym że w playoffach jak zawsze z resztą w playoffachjego gra nie ma takiego wpływu na dobre wyniki zespołu? Jak porównywać go do Hardena, który nosi rockets na plecach? Czy Curry jest slabszym graczem dlategl ze przychodzi mu grac w jednej druzynie z elitą nba, ciezek mu blyszczeć?
  • Odpowiedz
@Weed233:
No to w sumie dużo się nie różnimy. W pierwszej dziesiątce ty dałeś tylko Embiida, Butlera i Jokicia (ja mam ich na miejscach 12, 13, 14 xD). Reszta podobnie.

Lowry'ego chciałem umieścić na 20 miejscu, ostatecznie dałem KAT-a. W twojej dwudziestce tylko Goberta, Jrue (?) i Conleya nie ma w mojej.

@Adrian_Wojnarowski1488: Poniekąd. Zresztą uważam, że Steph nie odnalazłby się jako samotny lider zespołu, nie ta mentalność.
  • Odpowiedz