Aktywne Wpisy

Vermeerrr +3
Co sądzicie o tym? Mam podobny problem
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: 1000187178
Pobierz
Madass +1
Mirki, mam ochotę zagrać kampanię jakiegoś fpsa, która część #callofduty albo #battlefield ma najlepszą kampanię dla jednego gracza?
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta

Nikt nie bez znajomości nie może dostać pozwolenia na b--ń.
A nawet jak się kogoś pozna, to i tak procedury są tak trudne, że do ostatniego etapu dochodzi tylko 1% zainteresowanych.
Ba, mówię sobie: "Puszczyk, po co Ci pozwolenie? Może uda Ci się postrzelać nie mając jeszcze pozwolenia? Może uda Ci się pójść na strzelnicę i postrzelać pod okiem instruktora? Może podpowie co i jak lub chociaż pokaże jak trzymać Glocka?".
Poszedłem. I co usłyszałem? "Bez zaproszenia od kierownika strzelnicy, podpisu od lekarza i opinii pracodawcy wstęp wzbroniony."
Dobrze, że dzisiaj św. Lucyny, to poszedłem na odpust i kupiłem sobie Colta na kulki. Przynajmniej dzisiaj handlowa.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@United: Już na kilkunastu, wszędzie to samo. Szkoda gadać. Trochę jeżdżę po kraju i myślałem, że to niemożliwe żeby nigdzie nie można było ot tak wejść na strzelnicę. A tu klops. Nie ważne, czy małe miasto czy wojewódzkie. Wszędzie to samo - "Wstęp wzbroniony". Ręce opadają.
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)
W sumie ze sklepami też się trzeba poużerać, żeby coś u nich kupić. O takich dobrociach jak odpisywania na e-maile to już dawno zapomniałem np. ;)