Wpis z mikrobloga

Słuchajcie Mirki. Mam 24 lata i chciałbym pozbyć się prawictwa idąc na rokse . Chciałbym jednak wynająć w miarę fajną roksianke. Najlepiej młodą - taką która ma 18 lat i jest bardziej początkująca .Podejrzewam ze takie roskianki są traktowane jak luksus i dlatego biorą zapewne więcej kasy. Mogę wydać na luzie 2 000 zł . Da się wynając w miare fajną 18 latke ?
#roksa
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@albertbranka: ja tez jestem niedoswiadczony , dla mnie zadna przeszkoda . Byle nie była zbyt wychędozona ze tak powiem . Dlatego 18 nasstke wolę. Jaką Julkę mam zbajerować za kase ? O co ci chodzi ?
  • Odpowiedz
@Edenes: Niedoświadczona młoda laska z podejściem płać spuść się i w---------j to nic fajnego, serio. Jeśli dysponujesz takim dużym budżetem to spokojnie wynajmiesz laskę, która zrobi ci zajebisty masaż, da zajebisty s-x, bez pośpiechu i patrzenia na zegarek, a wszystko w atmosferze takiej, że możesz mieć wrażenie, że się jej podobasz i ma ochotę spotykać się prywatnie.
  • Odpowiedz
@Edenes: skoro masz do dyspozycji 2k, to może weź sobie jakąś fajną divę na całą noc ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Wtedy będzie fajna atmosfera naprawdę, bo bez żadnego pośpiechu, wszystko na spokojnie, nie będziesz w ogóle czuł, że to spotkanie za hajs, o ile oczywiście to będzie dobra diva (garsonierę sprawdź).
W dodatku będziesz miał czas, żeby spróbować wielu rzeczy, których jest po prostu za dużo,
  • Odpowiedz