@JerryManson: Zacznę od tego, że ojciec jeździ na wózku inwalidzkim z powodu wypadku. Ogólnie szacun, że nie siedzi w domu i potrafi sobie z tym poradzić (ma sparaliżowane od brzucha w dół, więc może ruszać rękoma).
Od małego szkraba znalazł sobie hobby. Wyścigi gołębi pocztowych. Wypadek nie przeszkodził mu jednak w uprawianiu jego zainteresowania. No i jako dobry syn staram się mu pomagać. Wyścig polega na tym, że z całej okolicy
@BigRedChick do mnie do pracy przychodzą tacy i sie non stop przekrzykują,czyje gołębie są lepsze. A raz mi sie wymsknęło,że "te obsrańce znowu mi parapet zasrały" i myślałam,że mnie tam zatłuką,bo obrażam gołębie xD
#pasta
Zacznę od tego, że ojciec jeździ na wózku inwalidzkim z powodu wypadku. Ogólnie szacun, że nie siedzi w domu i potrafi sobie z tym poradzić (ma sparaliżowane od brzucha w dół, więc może ruszać rękoma).
Od małego szkraba znalazł sobie hobby. Wyścigi gołębi pocztowych. Wypadek nie przeszkodził mu jednak w uprawianiu jego zainteresowania. No i jako dobry syn staram się mu pomagać. Wyścig polega na tym, że z całej okolicy