Wpis z mikrobloga

Leszek Kowalski usługi budowlane z Gruszczyna. Potrzebuję opinie na ich temat. Siostra chce ich wziąć ekipę tego pana do budowy domu pod Poznaniem, i poleciła mi rozeznać się w temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś, coś?

#leszekkowalski #budowalnka #opinie
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziku74: też sprawdzam. Niby znalazłam kilka pozytywów na goldenline, czy wizytówce Google. Ale szczerze mówiąc bardziej daję wiarę w opinie napisane przez przeciętnego wykopka, niż anonima z internetu.
  • Odpowiedz
Sam nie miałem do czynienia z firmą budowlaną leszka kowalskiego, ale opinie z forum Gazety, i Goldenline wydają się całkiem wiarygodne. Wystarczy wklepać w Google "leszek kowalski usługi budowlane opinie" i voila ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
  • Odpowiedz
Aktualnie budujemy z Panem Leszkiem dom, i jak na razie wszystko w porządku. To znaczy nie znam się na budowlance na tyle, żeby ocenić jakość ich pracy, od tego jest mój niebieski, ale nie ma z nimi żadnych problemów. Zjawiają się na czas, budują, terminowo oddają kolejne etapy, nie żądają zmiany wcześniej ustalonych warunków, etc. Czyli jak na Polskie warunki bardzo dobrze wręcz. No oczywiście zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, bo nie
  • Odpowiedz
Witam, czy to o firmę tego Pana chodzi:

Leszek Kowalski, ul. Łąkowa 22, 62-006 Gruszczyn, NIP 7773001910

???

Jeśli tak, to odezwij się na PW. Mogę ci podesłać info na jego temat. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Leszek Kowalski, ul. Łąkowa 22, 62-006 Gruszczyn, NIP 7773001910

Tak, to dane tego Pana. Odblokuj proszę prywatne wiadomości bo nie mogę do ciebie napisać. Daj znać co tam wiesz na temat Pana Leszka. Byle szybko bo siostra podpisuje wkrótce z nimi umowę ba budowę domu.
  • Odpowiedz
@Karolcia83_2: Odblokowałem PW. Ten cały Leszek z Gruszczyna budował dom mojemu znajomemu z Poznania. Jeszcze muszę zweryfikować czy to na pewno on, ale tak na 90%. Ogólnie w porządku, większych problemów z nim nie było. Z tego co kojarzę kolega mówił o drobnych opóźnieniach przy oddawaniu kolejnych sekcji, ale poza tym elegancko. Byłem u niego na parapetówie i wiedziałem na własne oczy domek, tak więc osobiście mogę zaświadczyć ( ͡
  • Odpowiedz
Halo, halo, wykopki, sprawa jest! Widzę, że temat nieco ucichł, a potrzebuję pilnie aktualnego info na temat usług budowlanych Leszka Kowalskiego. Wpadł mi temat na budowę domku letniskowego i chciałbym się wyrobić na tegoroczne wakacje. U Leszka Kowalskiego termin jest, ale muszę się zdecydować już, dlatego szukam opinii. Czy te wszystkie achy i ochy na ich temat dalej aktualne?
  • Odpowiedz
Co prawda budowy z firmą Leszka kowalskiego nie przeprowadzałem, ale pandemiczny remont jak najbardziej, bo zakładam, że w tym kontekście pytasz. Jak dla mnie bez zarzutu, remont szybko, sprawnie terminowo. Jak masz termin u Leszka Kowalskiego to bierz i się nie zastanawiaj, bo skoro uznał, że się wyrobią przed wakacjami to na pewno tak będzie
  • Odpowiedz
W Internecie można znaleźć sporo opinii o Leszku Kowalskim i jego usługach budowlanych, większość pozytywna, z usług tej firmy korzysta też sporo osób z Poznania i okolic, warto podpytać na lokalnych grupach. Kilkoro moich znajomych budowało lub remontowało z firmą Leszka Kowalskiego i prawdę mówiąc, żadnych pikantnych historyjek nie słyszałem, obyło się bez afer i opóźnień :D Z tego co mi wiadomo jedna z rzetelniejszych ekip w wlkp, warto zaklepywać terminy wcześniej,
  • Odpowiedz
O widze, zaczyna się sezon w budowlance to i wątek o usługach budowlanych ruszył :) Szkoda, że autorka nie wypowiedziała się jak tam budowa domu siostry i czy ostatecznie to Leszek kowalski czy inna firma robiła - ale może ktoś jeszcze będzie miał jakieś świeże info i zechce się podzielić ;> dla kolezanki pytam :)
  • Odpowiedz
Nie wiem, czy bardzo świeże, ale z końcówki zeszłego roku w każdym razie – co prawda „tylko” remont, a nie budowa domu, jednak stare budownictwo z mnóstwem niespodzianek w środku. Jedna ekipa już była, rozgrzebała, zobaczyła i tyle ich widziałem (moja wina), na szybko udało się ogarnąć ekipę Leszka Kowalskiego, bo ktoś akurat zrezygnował ze swojego terminu na remont czy też usługi budowlane, nevermind. Opinii o firmie Leszka kowalskiego wczesniej nie sprawdzałem
  • Odpowiedz
Szkoda, że firma Leszek Kowalski Usługi Budowlane nie aktualizuje już swojego profilu na fb, bo tam były wrzucane zdjęcia realizacji i postępy prac, na bieżąco można było podpatrywać co i jak. Relacja z naszej budowy też się tam znalazła, daje mniej więcej pogląd jak to u Pana Leszka fajnie działało. Po wybudowaniu domu nie korzystaliśmy już z ich usług, ale za to polecaliśmy znajomym, bo trudno o bardziej fachową ekipę. Z tego
  • Odpowiedz