Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziuzeppe: Ja pierniczę, nigdy nie sądziłem, że czytanie jak ktoś gra w grę może mogłoby być tak wciągające. Dziękuję ci za te kroniki! Mam co robić w pociągu! I nawet mimo iż nie znam gothica 2 tak bardzo tak czytam kroniki z ogromną przyjemnością. Trzymaj się i czekamy na następne!
  • Odpowiedz
Spróbowałem też tego co mówicie czyli popłynąć dalej! I był filmik jak mnie zjada jakiś potwór morski, fajne! Ale dobrze że zapisałem, bo mnie w------o wtedy do menu.

@Dziuzeppe: dzięki że mnie posłuchałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chciałbym założyć RAPIER, toteż uznałem, że fajnie będzie spróbować podwyższyć ją bez wydawania na to punktów nauki. Za waszymi radami zacząłem więc się tym zajmować.

@Dziuzeppe: nie wiem kto ci tak doradził, ale to najgorsza rzecz jaką można zrobić w NK
  • Odpowiedz
@genocidegeneral: Ja pierniczę, co kroniki to wręcz sprzeczne podpowiedzi xD Cóż, mówi się trudno, Mam przed soba jeszcze tonę gry, może coś się uda naprostować, mi chodzi tylko o założenie rapiera i możliwość w miarę kradzieży ludzi, a potem i tak będę szedł w siłę.
  • Odpowiedz
@Dziuzeppe: Pisałem ci pod kronikami z pierwszej części, że jak się chwilę zastanowisz to załapiesz dlaczego wybijanie Starego Obozu gryzie się z fabułą Nocy Kruka. Jestem zdumiony, że nie połączyłeś tych faktów wcześniej. To całkiem zabawne w sumie :D
  • Odpowiedz