Wpis z mikrobloga

15 czerwca 2019, Bielsko-Biała, ul. Majakowskiego, godz. 15.52 - Do WCPR wpłynęło zgłoszenie, z którego wynikało, że w zaparkowanym samochodzie jest dwuletnie dziecko… i kluczyki do auta. Interweniował patrol policji i pogotowie ratunkowe. Policjanci, za zgodą kierującej pojazdem, wybili szybę w aucie. - Warto zwracać szczególną uwagę na parkujące auta, czy nie ma w nich dzieci i zwierząt. W przypadku zauważenia, że w samochodzie ktoś pozostawił zamknięte dziecko lub zwierzę, to zanim się wybije szybę, należy się upewnić, że w pobliżu nie ma właściciela pojazdu - powiedział nam asp. sztab. Roman Szybiak z KMP w Bielsku-Białej. Więcej: http://www.bielsko.biala.pl/nasygnale/aktualnosci/40493/silowo-weszli-do-samochodu-w-aucie-bylo-dwuletnie-dziecko

#bielskobiala #policja #dzieci #samochody #kluczyki #upal #zwierzeta #dziecko #bielsko
grishko - 15 czerwca 2019, Bielsko-Biała, ul. Majakowskiego, godz. 15.52 - Do WCPR wp...

źródło: comment_FF7vHLOd55hpImFbtPL0CqbkH5rpPV5s.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za zgodą kobiety policjanci wybili szybę w samochodzie, a następnie wezwali pogotowie ratunkowe - powiedział nam asp. sztab. Roman Szybiak z KMP w Bielsku-Białej.

Ciekawe czy celowo do kontaktu z mediami w tej sprawie oddelegowano akurat tego aspiranta? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@grishko: Żeby była janość, ja nie chciałem się czepiać pana aspiranta w żadnym przypadku i nie mam podstaw żeby ujmować mu profesjonalizmu. Zauważyłem tylko zabawny (moim zdaniem) fakt zbieżności nazwiska z "corpus delicti" tej sprawy ( ͡º ͜ʖ͡º) Podejrzewam, że chłopaki na komendzie zrobili sobie #heheszki w ten sposób.
  • Odpowiedz