Aktywne Wpisy

padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
źródło: IMG_0211
Pobierz

A potem będzie "hurr durr czemu tyle aut w tym mieście"
#wroclaw
Ale tego czemu niektóre linie są drastycznie ograniczane to nie rozumiem.
@Reepo
@Iudex
Jeszcze najśmieszniejsze co słyszałem to że to nie jest rentowne puszczać tak duży skład w wakacje bo dzieci nie jeżdżą.
A przecież dzieci i tak nie płacą xD
@Darth_Gohan: ej przepraszam wczoraj @reepo mnie zwyzywał od aktywisty a sie wcale nie dziwię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na poważnie to przeglądam te wszysktie grupy na FB ostatnio z nudów w robocie i to, że każdy rozsądny głos będący po środku - MPK owszem ale najpierw niech zacznie działać jest zakrzykiwany raz przez zwolenników MPK / Roweru, raz przez miłośników aut. I c--j ani jedni, ani drudzy nie chcą nic sobie powiedzieć i festiwal s----------a
@amadi52: No ale przecież BOMBELKI trzeba wspierać, nie narzekaj tylko płać.
@Tommy__: dzieciarnia nie płaci we wrocławiu? od kiedy i do jakiego wieku?