Wpis z mikrobloga

Pad od Xboxa one to taka bieda, że aż piszczy i skrzypi jak się go trzyma w dłoniach. Mam go dwa tygodnie i już się zepsuł LB. Jeszcze nie wiem czy go wymienić na nowy, czy prosić o zwrot kasy i kupić pancernego pada od 360. I tak większość gier nie korzysta z impluse triggerów. Serio ten pad skrzypi gorzej niż bieda pady z marketu po 20zł. Podobno w one s poprawili trochę jakość. W życiu jeszcze mi się tak szybko nie zepsuł żaden pad

#microsoft #xboxone #gry
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Przerobiłem 4 konsole PS4 i 2 XONES i moim skromnym zdaniem jeżeli chodzi o Pada to microsoft wygrywa zarówno jakością jak i „feelingiem”.
  • Odpowiedz
@szarzujacy_karczoch: wymieniaj i tyle. Ja w zestawie miałem 2 i chyba ze 4 wymiany robiłem, aż trafiłem na pady bez wad. Jeden z nich skrzypi, ale nie wymieniam na razie, bo działa bez żadnych problemów. Niestety, ale jakość jest taka sobie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szarzujacy_karczoch:
Może rzeczywiście ci się trafił jakiś wadliwy. Jak tak to wymieniaj. Mój oryginalny pad ma już prawie 4 lata i nic nie skrzypi. Kupiłem drugi który okazał się podróbką i ten rzeczywiście jest gorszej jakości
  • Odpowiedz