Wpis z mikrobloga

Mirki z tagu #perfumy polećcie coś dość ciekawego do 50-70zł. Może być z rossmanowych półek. Mam w swojej kolekcji kilka zapachów ale najlżejszy z nich to Boss. Potrzebuje czegoś świeżego ale mocno męskiego na lato. Bez jakiegoś słodkawego tła. Coś jak Aqua di Gio ale tutaj budzet jest ograniczony bo mnie stara zajedzie, że do domu przynoszę kolejne jak stare jeszcze nie zużyte
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cbt57: Nautica Voyage, X-bolt z lidla za 15zl to identyczny zapach jak Boss-Bottled, nie wiem co jeszcze, ktoś cos rzuci pewnie ja jakoś nie jestem dobry w letnie zapachy.

za taka kwote to wejdz na tag rozbiorka i kup sobie od kogos pare zapachow po 10ml :)
  • Odpowiedz
@cbt57: zobacz na zapachy Jaguar oraz moze STR8 zielony czy niebieski(nie wiem jak to obecnie pachnie, ale lata temu bylo nawet spoko z takich tanich).

A i rossman ma promocje na Davidoff Cool Water i Azzaro Chrome, przy czym na duze flakony po 200ml, za ok 150 zl. Czyli 70-80 za 100ml. Mozesz poweidziec w domu ze starczy na 2x dlzuej a zapachy juz z tych nieco lepszych ;)
  • Odpowiedz