Aktywne Wpisy

frugASS +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz

Tymczasem po JEDNYM naprawdę niezłym meczu, Brzęczek już jest super, a nasza reprezentacja zajebista, bo hehehehe komplecik punktów, nie ważne, że z ogórami. Po co wy ludzie to sobie robicie? Po co over90000 raz pompujecie balonik?
Ludzie, porównajcie sobie to do el. MŚ2018. Poza lekkim falstartem na samym początku i wyjaśnieniem nas przez Danię, to laliśmy tam każdego. Potężną Rumunię, Kazachstan, Armenię itd. Zwycięstwo za zwycięstwem, a jak się to skończyło? Kabaretem z Senegalem, pogromem z Kolumbią i największą kompromitacją w historii MŚ w meczu z Japonią. Tam nie było ŻADNEGO pomysłu i s---------e zostało wszystko, co tylko się dało. Właśnie dlatego, że graliśmy i wygrywaliśmy z ogórami, a nie z poważnym i twardym przeciwnikiem, na naszym poziomie, jak np. podczas el. Euro2016, gdzie każdy punt trzeba było sobie wyszarpywać. Dlaczego wy jesteście aż tak głupi i wystarczy wam jedne 90 minut by zapomnieć o rzeczywistości?
#pilkanozna #reprezentacja
Komentarz usunięty przez autora
Teoretycznie można powiedzieć, że bronią go wyniki skoro 12 pkt po 4 meczach i 0 straconych bramek....ale praktycznie każdy wie jak to wygląda
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie starcza Ci nerw, to odpuść.
Ja oglądam kadrę, kibicuję im, i się cieszę z punktów i każdej eleganckiej akcji.
A Ty spięty siedzisz i produkujesz teksty o ich wielkiej beznadziei, dajesz 'xD, i jeszcze wmawiasz mi jakieś śpiewy. Odłóż to, chłopino.
Aktualni Mistrzowie świata - Francja ma potężną Albanię, Andorę czy Mołdawię która im gola zapakowała a i Turcję która pogoniła mistrzów świata dwa do zera.
Aktualni mistrzowie Europy - Portugalia nie wygrywając ani jednego meczu w grupie jest na przedostatnim - czwartym miejscu, wiceliderem grupy jest... potężny Luksemburg.
Ogólnie, 55 europejskich federacji krajowych walczy w eliminacjach ME, Polska jest jedyną drużyną która