Aktywne Wpisy

Puchacz93 +112

źródło: 1000003164
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ex #pytanie
Co sądzicie o takiej sytuacji?
Kobieta wchodzi w związek z facetem, który wcześniej był w związku z osobą mocno zaburzoną i chora psychicznie. W pewnej chwili kobieta dowiaduje się od niego, że mimo że nie są już razem od roku, nadal przelewa on swojej byłej 1000 zł
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ex #pytanie
Co sądzicie o takiej sytuacji?
Kobieta wchodzi w związek z facetem, który wcześniej był w związku z osobą mocno zaburzoną i chora psychicznie. W pewnej chwili kobieta dowiaduje się od niego, że mimo że nie są już razem od roku, nadal przelewa on swojej byłej 1000 zł
Napiszcie mi,proszę,czy mogę dostać jakiś stacjonarny odtwarzacz dvd,by czytał większość formatów? Wiem,że teraz na większości nowych telewizorów można oglądać przez podłączenie pena,mój ma już parę lat i niestety nie da rady.
DVD marki "Wiwa" czytało mi praktycznie wszystko, wiele formatów, i nawet przy jakichś błędnych nazwach plików.
Używane kosztują teraz raptem parę dyszek ;)
Nie wiem, nie miałem BR.
A widać że to jakiś problematyczny format.
https://www.file-extension.org/pl/extensions/264
przykładowo tak może wyglądać:
po takich informacjach zdecydujesz. :)