Wpis z mikrobloga

Siemka, poszukuję jakieś ładowarki do #oneplus #6t - tańszej niż oryginalna Dash/Warp/Vooc, ale taką, która obsłuży szybkie ładowanie. Znalazłem kilka takich 5V/4A, ale coś godnego polecenia potrzebuję.

Ew. jakaś dobra przejściówka UK->EU bo z tej co ja mam ładowarka wypada jak wisi w ścianie.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosh: @rafal_rafal: Albo porządna przejściówka. Ja bym wolał chyba kupić przejściówkę. Podobno SKROSS są porządne, ale nie mam pewności. Musisz zgłębić temat. Ta od chinoli gratisowa to niebezpieczne g---o. Gorsze niż podrobiona ładowarka.
  • Odpowiedz
@Rosh: wygląda niewiele lepiej ten szit darmowy, ale pewnie lepsza. Po przyklejeniu powinno być git. W tej darmowej mnie wkurza, że naprawdę była szansa żeby tam palec wsadzić i dostać prądem, bo tak te blaszki były blisko.
  • Odpowiedz
@schreder: Jak to u chinczykow- 20 przedmiotow w takiej samej obudowie ale liczy sie to z czego sa wykonane elementy w srodku. Akurat Go.comma robi tez calkiem przyzwoite ladowarki itp. wiec jakosciowo sa nieco wyzej od typowych no-name'ow.
Generalnie polecam na stale przyklejac takie przejsciowki bo wiekszosc problemow z nimi bierze sie wlasnie z ciaglego przemieszczania.
  • Odpowiedz
@Rosh: No w sumie filozofii wielkiej nie ma w tym jak to działa, więc starczy żeby te blaszki dobrze przylegały (i się nie dotknęly w trakcie) i powinno działać. Rzeczywiście chyba najlepiej kupić taką gocomme + superglue/poxipol i będzie oryginalna ładowarka na polskie gniazdo, kosztem ~10zł. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz