Aktywne Wpisy

wykop +25
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym

mickpl +1811
W sumie jak serio zablokujemy 22 mld dla deweloperki shitpostingiem na umierającym portalu ze śmiesznymi obrazkami to będzie to jedna z dziwniejszych akcji w mojej internetowej karierze.
Potem przywracamy handel w niedzielę.
#nieruchomosci
Potem przywracamy handel w niedzielę.
#nieruchomosci

Ile głosów na PiS zostało oddanych przez osoby, które przygodę z edukacją zakończyły po podstawówce? 8,6%.
Tak. 91,4% głosujących na tę partię posiada wykształcenie co najmniej średnie.
Dlaczego o tym piszę mimo, że nawet na nich w tych wyborach nie głosowałem? Żeby pokazać Wam jak działa machina propagandy, w dodatku połączona z pogardą i natrafiająca na żyzny grunt wykopków nieumiejących czytać wykresów (pozdro @efek) Jego popisy poniżej.
źródło: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24831880,wybory-do-europarlamentu-2019-pis-nie-odebralo-wyborcow-po.html
#wybory #4konserwy #bekazlewactwa #bekazneuropy #shitwykopsays #propaganda #polityka
źródło: comment_XcSQ27h5DzssRLTWAa2ujL4fiH46nTBa.jpg
Pobierz@ryszard_sieradz: Ipsos to neuropa?
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1414465,kto-glosowal-na-pis.html
@ryszard_sieradz: Nieprawda, 64,3% miało co najmniej średnie wykształcenie, zapominasz o osobach z wykształceniem zawodowym, które średnim nie jest.
@ryszard_sieradz: coraz więcej amatorów pcha się do zabawy
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wykszta%C5%82cenie_%C5%9Brednie
@ryszard_sieradz: hahaha! Bez komentarza. I ty uważasz, że możesz kogoś pouczać? Hahaha
Komentarz usunięty przez autora
xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obawiam się, że to może być za mało by zmyć z siebie hańbę totalnego nieogarniania wykresów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja doskonale rozumiem, że wykres który zaprezentowałem nie przekłada się na liczby bezwzględne. Był on jednak użyty w temacie, w którym była prezentowana mapka zdawalnosci matur, która w kontekście wyborów była zupełnie bezsensowna
jeśli próbujesz być zabawny, to dowcip raczej z tych wyświechtanych. Jeśli uważasz, że dostaje pieniądze za pisanie postów, to polecam odwiedzić psychiatrę.
PS. Screeny już dawno porobione, także tego.
Tak całkiem serio, to przerażające. Nie wiem tylko, co bardziej. Czy kompletny brak rozumienia dla prostych, matematycznych operacji, czy raczej to, że zamiast bić
@ryszard_sieradz: C--j niech stracę. Na PiS głosowało 91,4% mądrych, wykształconych i pięknych z ogromnych miast ...
@ryszard_sieradz: