Aktywne Wpisy
Mam pytanie co do hipoteki i JDG, jako programista ~30k na fakturze, z zaledwie 3 letnim doświadczeniem, będący nadal na studiach, a jeszcze parę lat temu mającym kredyt studencki i stypendium socjalne.
Zacząłem w tym roku JDG i wszedłem na ryczałt 12%. Z tego co wiem taki ryczałt prawie dyskwalifikuje z hipoteki. Kiedyś będę chciał wziąć kredyt – mogę tymczasowo zmienić ryczałt na inne rozwiązanie podatkowe żeby zmaksymalizować zdolność.
Czy przy ocenie
Zacząłem w tym roku JDG i wszedłem na ryczałt 12%. Z tego co wiem taki ryczałt prawie dyskwalifikuje z hipoteki. Kiedyś będę chciał wziąć kredyt – mogę tymczasowo zmienić ryczałt na inne rozwiązanie podatkowe żeby zmaksymalizować zdolność.
Czy przy ocenie
bekanasto +98
Laktozy na 20l ja sypię 500g+, poniżej tego progu moim zdaniem jest niewyczuwalna. Nie wiem niestety
Teraz, jeszcze odnosząc się do zdjęcia, to ja z takich ilości słodu, nie uzyskałbym takiego balingu, zakładam, że masz to przetestowane i znasz swoją wydajność. Pamiętaj, że Rabarbar podniesie ci ekstrakt i wniesie trochę kwasowości.
Pamiętaj że
Spokojnie jak ustawię na 3 st. C podczas Cold Crushu to daje radę. Skala kończy się na 0 st. C.
Ja głównie reguluje temp. podczas fermentacji - zakres od 10 do 18 st. C i cold crush ok. 2-4 st. C.