Aktywne Wpisy

Minieri +958
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +99
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Polecam wyjechac dalej niz do sasiedniego miasta wojewodzkiego a zobaczysz jak bardzo sie mylisz.
No ale czego oczekiwac od typa co najdalej to byl na zwirowni w sasiedniej wiosce i raz w podstawowce na wycieczce do Krakowa...
Całkowicie się zgadzam, te kłótnie są niepotrzebne, zakaz jest oczywisty z punktu widzenia nauki i humanizmu
@Mave: masz bardzo wąski pogląd na świat. Myślę, że warto sprawdzić jak świat wygląda poza nagłówkami kolorowych portali.
Ja rozumiem głód dążenia do lepszej sytuacji, jest on kluczowy i dobrze jakbyśmy więcej go mieli i wpierali więcej ciekawych przedsięwzięć. Ale gadanie „dej” to jest tragedia.
Niektórym to już chyba za ciepło się robi. Nie tylko 500+, „dej satelity, dej misje kosmiczne”. Jak Ci nie pasuje to zrób coś w tym
źródło: comment_kB9QkBrf5afdvRJNq9n4jG1MItVq7YYu.jpg
Pobierz