Aktywne Wpisy

self-aware +46

pogop +514
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz

Lecę w tym roku na work and travel do Stanów, co wiąże się z tym że musiałem napisać wcześniej sesje. No i niestety wyszło tak że wszystkie egzaminy miałem upchnięte w tym tygodniu. Dotychczas zdałem wszystkie, do niektórych w ogóle nie podszedłem i prawdopodobnie skończy się to tak, że będę miał do zdania 5 potężnych egzaminów w sesji poprawkowej, którą swoją drogą będę musiał przedłużyć do końca października.
Czuję, że mnie to przerasta i, że ciężko będzie mi zdać te 5 egzaminów w przeciągu niecałych trzech tygodni. Jeden warunek z poprzedniego semestru już mam, średnio mi się też uśmiecha brać może i z dwa warunki w tym semestrze, zakładając że dwóch egzaminów bym nie zdał. W związku z tym chciałbym sobie zrobić swego rodzaju dupochron. Nie chcę mieć roku w plecy i myślę, żeby wziąć sobie drugi kierunek, że w razie czego jak nie dam rady zdać pierwszego to zacznę drugi kierunek xD No i pytanie czy coś takiego przejdzie. Chciałbym, żeby ten drugi to był jakiś mega łatwy kierunek, wpisy za frajer i mało egzaminów, bo ja tylko papierka potrzebuję :D Jesteście mi w stanie coś doradzić w tej kwestii :(?
A, no i kierunek najlepiej jakby był w #katowice #gliwice
#pytanie #studbaza #studbazaproblems #corobic #edukacja #uniwersytetslaski #uek #politechnikaslaska