Wpis z mikrobloga

@Radi0aktywna: Już nie wiem czym nazywam PRIME, gdyż jak na średnim-niższym poziomie skanują ludzi tak, jakby grali na poziomie wyższym. niższym - to nie wiem czy to kwestia tego że tak się scena rozwinęła, czy online koniecznością jest używanie czitów zwłaszcza tych najprostszych - czyli WH.

@WarmWeather: Wiesz co zagraj na smerf-koncie, a wierz mi nie odczujesz różnicy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MarnaImitacjaTuwima sprawa jest taka że jedynym 'wyznacznikiem' czystości gry jest ten ułomny współczynnik zaufania. Nie ma już takiego prime jak przed wprowadzeniem darmowej gry. Ludzi odpalonych jest multum, jednak nie będę mówić że każda osoba która da dobrego skana używa czitow.
  • Odpowiedz
@MarnaImitacjaTuwima mam prime i niski trust factor, szansa na haxa u mnie wynosi 50%. Nie oplaca mi wie grac mm, kupilem gre ktora robi mi kare i daje cheaterow, super sprawa xD i nie wymyslam ze ktos haxuje bo dobry, sprawdzalem w ban checkerze. Nawet z lema wyjsc nie moglem, prawie wszystkie przegrane byly na typow ktorzy pozniej dostali jakiegos bana
  • Odpowiedz
@MarnaImitacjaTuwima: Mogę tylko polecić esportal - serwery 128 tick, do tego w przeciwieństwie do Faceit zlokalizowane też w Polsce (nawet na takim zasranym Orange mam 20 pingu, a na Faceit nigdy nie miałem mniej niż 40), obowiązkowy Anticheat od pierwszej gry, gdzie nie trzeba restartować PC przy każdym update (przynajmniej u mnie)

Na MM dopóki masz dobry Trust Factor to jeszcze da się grać, ale jak masz lepsze wyniki niż koledzy
  • Odpowiedz