Miraski, informujemy o uruchomieniu promocji o którą prosiliście, dedykowaną dla osób posiadających i/lub chcących zamówić nasze #serwery #vps #kvm Standard.
Wprowadzamy ograniczoną czasowo #promocje na upgrade RAMu i przestrzeni SSD dla serwerów KVM Standard za jednorazową opłatą
Już teraz rozbuduj swój serwer o:
- 4GB RAM za 150 zł brutto - 8GB RAM za 250 zł brutto
- 120GB SSD za 150 zł brutto - 240GB SSD za 250 zł brutto
Jak zawsze opłaty są jednorazowe i nie wpływają na dalsze koszta utrzymania serwera.
Oferta obowiązuje zarówno dla nowych, jak i dla wszystkich już istniejących serwerów KVM Standard.
Nie czekaj dłużej - skontaktuj się z nami przez system zgłoszeń i dokup dodatkowe zasoby już dziś!
Jak najbardziej polecam. :) Jedyny minus o jakim mogę wspomnieć to - 20% na wszystkie usługi webh z kodem lub linkiem: PROMO8142 lub http://webh.pl/?promo=8142
@webh: pytanko co do tych kopii zapasowych: jak np. zrobię literówkę i zamiast selecta puszczę drop database xD to rozumiem, że z panelu będę mógł przywrócić kopię sprzed godziny albo np. 3 godzin?
@only: Kopie zapasowe na VPSie pozwalają przywrócić całą maszynę do stanu z określonej godziny lub powołać ją jako osobny serwer VPS na 3 godziny za darmo, abyś mógł spokojnie sobie zrobić dumpa bazy, czy przejrzeć konfigurację i poprawić na produkcyjnym serwerze to co się rozjechało :-)
@webh: jeszcze poprawcie prosze w końcu Wasze podejście do wersji PHP i backupów na hostingu, plz. VPSy polecam bo jest git, ale niestety hostingu nie polecam bo nie jestem zbyt zadowolony
Wprowadzamy ograniczoną czasowo #promocje na upgrade RAMu i przestrzeni SSD dla serwerów KVM Standard za jednorazową opłatą
Już teraz rozbuduj swój serwer o:
- 4GB RAM za 150 zł brutto
- 8GB RAM za 250 zł brutto
- 120GB SSD za 150 zł brutto
- 240GB SSD za 250 zł brutto
Jak zawsze opłaty są jednorazowe i nie wpływają na dalsze koszta utrzymania serwera.
Oferta obowiązuje zarówno dla nowych, jak i dla wszystkich już istniejących serwerów KVM Standard.
Nie czekaj dłużej - skontaktuj się z nami przez system zgłoszeń i dokup dodatkowe zasoby już dziś!
A sam serwer KVM Standard zamów klikając tutaj.
#webh #hosting #webdev
źródło: comment_bLUcR1Kel8v09s3plVPrj4PM7hBKNxz5.jpg
PobierzJedyny minus o jakim mogę wspomnieć to - 20% na wszystkie usługi webh z kodem lub linkiem: PROMO8142
lub http://webh.pl/?promo=8142
Jeszcze jedno pytanie bo na stronie nie mogę znaleźć. Jakie łącze dostajemy do dyspozycji? 100mb up/down?
VPSy polecam bo jest git, ale niestety hostingu nie polecam bo nie jestem zbyt zadowolony
@trustME: Przekażę temat do góry, zagadnienie jest natomiast paradoksalnie dość złożone.