Aktywne Wpisy

powodzenia +14
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Minieri +205
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz

Uwaga spoiler
Czy w zakończeniu divine Child tracę możliwość walki z Sowa, demonem i ishinem?
Przed rozmową z kuro musze skończyc wszystko co mam do zrobienia czy dalej mogę zbierać koraliki?
Tak, koraliki możesz zbierać po zakończeniu
Rozumiem że jak już pojawił się demon nienawiści to nie będę mógł ulepszyć ręki?
Rękę możesz ulepszyć zawsze.
Masz 4 zakończenia do wyboru. Jedno kończy grę dużo szybciej, pozostałe 3 są bardzo podobne i sprowadzają się do wyboru 1 z 3 opcji na samym końcu gry (oczywiście jeśli spełniliśmy wszystkie warunki potrzebne). Pierwsze zakończenie (shura) to jedno przejście (ew. możesz zrobić sobie save'a na pendrive przed wyborem 'stay loyal / break code' na szczycie ashina castle i go wczytać, kontynuując grę. Jednak do
Powiedz mi, na new game + wszystkie przedmioty do ulepszeń ręki mi znikną?(Np malcontent ring)
To jak robisz to najdluższe to machnij 3 na raz. Chyba że jesteś hardcorem i chcesz grę przejść 4 razy :)
P.S. Drugie przejście to niemal już jak speedrun w porównaniu do pierwszego podejścia.