ochodem, po prawej ścieżką rowerową jechało dwóch typów, jeden za drugim. W pewnym momencie jeden z nich stwierdził że on sobie musi pogadać z kolegą, więc w----l mi się prawie pod koła, zatrąbiłem. Co zrobił ów kolezka? P-------l pię
@mag_zbc: Nie wsadzaj wszystkich pedalarzy do jednego worka, wśród kierowców imbecyli także nie brakuje ( i mówię to z perspektywy pedelarza, który tygodniowy wykręcał po 300 km). Wyprzedzanie "na trzeciego", brak
@Tenczlowiektutaj: masz rację. Następnym razem nie będę trąbił żeby ostrzec takiego koleżkę, tylko pozwolę mu w----c się pod koła. Skończy w szpitalu z połamanymi nogami, a jak wyjdzie to zapłaci za mój zderzak.
Po drugie, używanie klaksonu w terenie zabudowanym jest dozwolone w sytuacjach, gdy zagrożone jest bezpieczeństwo.
@mag_zbc: raz sobie jechałem jednokierunkowa 30km/h (ograniczenie do 40) i wyprzedza mnie jeden z prawej i zajeżdża drogę, ja klakson a ten stanął w miejscu. Nie zdążyłem wyhamować a ten wielce zdziwiony, że w niego wjechałem XDDDD
@mag_zbc: Nie wsadzaj wszystkich pedalarzy do jednego worka, wśród kierowców imbecyli także nie brakuje ( i mówię to z perspektywy pedelarza, który tygodniowy wykręcał po 300 km). Wyprzedzanie "na trzeciego", brak
@mag_zbc: Niemal 100% pedalarzy to Polacy. Czemu nie napiszesz, że Polacy to banda imbecyli?
Co trzeba mieć w mózgu, by bawić się w takie uogólnienia? ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Po drugie, używanie klaksonu w terenie zabudowanym jest dozwolone w sytuacjach, gdy zagrożone jest bezpieczeństwo.
Bait 2/10 bo odpisałem.
@aikonek: popieram, rowerzyści też niech wypindalają gdzieś miasto jest dla ludzi, a nie dla rowerów...
xD
@B3r3t: Ale właśnie o to chodzi, że OP pisał o pedalarzach, a nie rowerzystach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@utopjec: ale to też prawda, pedalarzu ¯\_(ツ)_/¯