Aktywne Wpisy

bar125 +17
Oto siła procentu składanego i tego, że im szybciej zaczniemy inwestować tym lepiej, bo jeżeli ktoś o podobnym statusie do nas tego nie robi lub zacznie to robić kilka lat po nas to finansowo odskoczymy mu na przestrzeni lat w sposób drastyczny
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
źródło: image
Pobierz
herbatniczka +3
Chyba ktoś chce skroić mój samochód. Wyszłam na balkon, patrzę na samochód przed blokiem, a tam podejrzany typek w czapce z daszkiem strzela fotki tylko mojego auta z każdej strony. Krzyczę do niego co robi a on 'to do celów prywatnych, proszę się nie martwic' i odszedł. Zeszłam na dół obeszłam okolice i go juz nie było. Zadzwoniłam na policję a babka do mnie że proszę się nie martwić. No następna kurde.

#heheszki #4konserwy #neuropa #humorobrazkowy
źródło: comment_y8DpS7nlaDcMyRl6khVXQ7W7M3KNokcq.jpg
PobierzTo nie ludzie, to nazisci
Wiem że p------e teorie spiskowe, ale ktooo wie przy takim hajsie jakim dysponuje usa na różne tajne projekty, to wszystko jest możliwe.
Ja raczej go nie czytam, żeby nie było.
To to samo co wyborcza tylko że w drugą stronę