k_e_i_r_a k_e_i_r_a 29.04.2019, 20:26:43 via Android 12 + Dobry wieczór!Ikoniczne elementy stroju Jedenastego Doktora (。◕‿‿◕。) Muszka i fez. Zapamiętajcie! Bowties are cool. Fezes are cool too.A Wy jesteście team fez czy team muszka? ʕ•ᴥ•ʔKtóry z nietypowych gadżetów czy też może elementów stroju wspominacie najchętniej? Może okulary 3D Dziesiątego? Albo gitarę Dwunastego? #codziennydoctorwhoJak chcesz być wołany, daj znać w komentarzu@algus @MechanicznyTurek @Avmatrac @adam__adam @i_am_a_doctor @pepek614 @chwalciePana @Rience93 @malokreatywnylogin @Wrobel_1111 @Blaskun @ask_ @cardiv @abelel @CapaldiTheDoctor @Duckmara @AdelbertPeel @lunaria @Alamin24 @ostrzyjnoz @krzemusiowy @pitrah606 @zlote-golabki-winiego @Emil1803 @VrubeL @tamian @Decay @bojesiewody @Ponek @rbxaa @defvckto @Tomm16 @S4turas @OiPsycho @Reaven @cecyl @SnowFox @Mecowaty źródło: comment_X66wU2X1caHzW6HyzkGO5Bl9uwh09qab.jpg Pobierz
S.....x konto usunięte 29.04.2019, 20:29:38 via Wykop Mobilny (Android) 2 + @k_e_i_r_a: Don't look on my browser history.
Blaskun Blaskun 29.04.2019, 20:38:25 2 + @k_e_i_r_a: ( ͡° ͜ʖ ͡°) źródło: comment_eQIadVBU7XChXwu14Sf7ZYX4rmaAxFNj.gif Pobierz
CapaldiTheDoctor CapaldiTheDoctor 29.04.2019, 21:21:19 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @k_e_i_r_a: ja przez niego zacząłem nosić muszki zamiast krawatów i tak mi zostało :D ale i tak wiadomo czyja gitara była najlepsza :> a też dla mnie dalej wygląda jak ubrany kubełek z KFC ¯\_(ツ)_/¯
Paula_pi Paula_pi 29.04.2019, 21:39:48 0 + @Blaskun: o nie wierzę, że mamy takie samo zdanie na jakiś temat!Właśnie chciałam napisać, że to najlepszy doktor !!!
Ikoniczne elementy stroju Jedenastego Doktora (。◕‿‿◕。) Muszka i fez.
Zapamiętajcie!
A Wy jesteście team fez czy team muszka? ʕ•ᴥ•ʔ
Który z nietypowych gadżetów czy też może elementów stroju wspominacie najchętniej? Może okulary 3D Dziesiątego? Albo gitarę Dwunastego?
#codziennydoctorwho
Jak chcesz być wołany, daj znać w komentarzu
@algus @MechanicznyTurek @Avmatrac @adam__adam @i_am_a_doctor @pepek614 @chwalciePana @Rience93 @malokreatywnylogin @Wrobel_1111 @Blaskun @ask_ @cardiv @abelel @CapaldiTheDoctor @Duckmara @AdelbertPeel @lunaria @Alamin24 @ostrzyjnoz @krzemusiowy @pitrah606 @zlote-golabki-winiego @Emil1803 @VrubeL @tamian @Decay @bojesiewody @Ponek @rbxaa @defvckto @Tomm16 @S4turas @OiPsycho @Reaven @cecyl @SnowFox @Mecowaty
źródło: comment_X66wU2X1caHzW6HyzkGO5Bl9uwh09qab.jpg
Pobierzźródło: comment_eQIadVBU7XChXwu14Sf7ZYX4rmaAxFNj.gif
PobierzWłaśnie chciałam napisać, że to najlepszy doktor !!!