Aktywne Wpisy
becvvv +16
W #poznan powstaje takie cudo:
https://apartamentyaura.com/pl/start
#nieruchomosci #deweloperka #rynekpierwotny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
https://apartamentyaura.com/pl/start
#nieruchomosci #deweloperka #rynekpierwotny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
źródło: temp_file741326573094938235
Pobierz
ibleedforyou +260

Waga: 90.1kg do 84.3kg to była najniższa średnia, potem skakała 1-1.5kg, ale obwody nadal spadały
Klatka: 112 - 111cm(najgorsza partia)
Talia: 83.4 - 79cm
Pas: 86.6 - 81.3cm
Biodro 88.6 - 84.1cm
Udo 65.5cm - 64cm (kiedyś jak jeszcze ćwiczyłem coś te nogi było 72cm ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Biceps 41cm - 40cm (mityczna łapa 40cm)
Początek redukcji na 3200kcal, końcówka na 2800kcal. Cardio 2-4x po 15-30minut zacząłem w 6 tygodniu. Zdjęcie z prawej jest po 3 tygodniu redukcji, bo jakoś nie kwapie się nigdy do robienia zdjęć jak zaczynam well.. kiedyś może zacznę. Specjalnie z przodu ze względu na moje takie sobie proporcję + słabo rozwiniętą klatkę i niedorozwinięty najszerszy, dlatego kolejny blok objętościowa pełne skupienie na tym. Wiadomo nie będzie pokaż mordę i jakość typowo instagramowo selfiakowa, no cóż ¯\_(ツ)_/¯
#mikrokoksy #pokazforme #silownia #mirkokoksy
źródło: comment_yz1QhBB8iPZwUw4W0MQYLFuhzRRXtA3N.jpg
Pobierz@WhyCry: Nie potrzebowałem i nie chciało mi się więcej. Zamiast progresować czasowo po 25 minutach była tam siła z jaką muszę naciskać na steper. Więc zacząłem się tym bawić i z 5 doszedłem na 20 z takim luzem. Interwały robiłem rok temu, ale zaczęły mocno wpływać na wyniki siłowe szczególnie nóg więc chciałem zrobić coś innego tym razem.
Bardziej przebywam na funkcjonalnej na siadach, ciągach i czasem się przejdę na hantle. No i dzięki przy okazji :)
- stir the pot z piłką 3x8-10 ewentualnie z 10kg na plecach
- pallof press 3x15 na wyciągu blisko upadku co serie zwiększam obciążenie.
- abs wheel roll out - 3x10-12 zwiększając zakres na kolanach do stójki i powrót na kolanach. Potem ze stójki tak do 60-70% wyprostu żeby lędźwiowy nie dostawał, a ostatnie tygodnie na kolanach z 20-25kgx10-12
Po prostu bawiłem się bardziej brzuchem. Mam problemy
www.instagram.com/mtsz_ser/