Aktywne Wpisy

PepeXD +18
Zawodowi kierowcy XD #!$%@? debile, którzy widzą tylko czubek swojego nosa i mają w dupie innych. Jestem na MOP przy A1 i debile poustawiali się na wjeździe, wyjeździe i wzdłuż na miejscach dla osobówek. #bekaztransa

Xeardo +9
Przypominam: Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, reprezentująca interesy kacapstanu.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom

btw. chyba z 30k pyłu bym uzbierał jak by tak wszystko zcraftować :D konto jeszcze z czasów Naxxa etc.
#hearthstone
Zawsze nużyło mnie granie controlą :D
Czyli coś okropnego.
A Tempo Rogue, jak sama nazwa wskazuje, to tempo deck, a nie aggro.
Tempo - Idea tego decka to kontrolowanie planszy we
Oczywiście, że to skopiowałem, myślisz dzbanie, że po co podałem źródło? Sam się zdemaskowałem? XD
Serio, czytanie ze zrozumieniem takie trudne?
Jest wyraźnie napisane, że zoo to rodzaj tempo decku.
Aggro decki charakteryzuje obecność minionów z szarżą. Gdzie to masz niby w tempo? Trzeba być głupim, żeby nie rozróżniać tych dwóch rodzajów talii.
Zarzucasz mi triggerowanie się, a sam przed chwilą się opluwałeś gęstą pianą wspominając o mojej inteligencji :) Przykro mi, ale takie zachowanie oznacza koniec dyskusji merytorycznej - jeśli nie potrafisz dyskutować na poziomie (argumenty ad personam itd.) to żegnam :)
Końcem dyskusji merytorycznej jest również uparte podpinanie zoo i token do aggro decku :)
Zastwnów się czasem nad sobą dziecko.
"Jeśli nie potrafisz dyskutować na poziomie(argumenty ad personam)"
"Naucz się czytać opisy kart", "lecisz na czarno debilu"
Jesteś hipokrytą.
I skończ z tym swoimi xgradexd, kto to w ogole hest
Talie takie jak tempo rogue, zoolock czy token druid są aggro taliami, ponieważ grasz nimi agresywnie.
A ten crap co wrzuciłeś z gry-online to już w ogóle śmiech na sali. To czy talia jest aggro definiuje to czy posiada karty z szarżą? XDDDDD
Talie w Hearthstone dzielimy na:
- Aggro,
- Control,
- Combo.
Cała reszta to tylko nazewnictwo.
Pozdrawiam i nie kompromituj się więcej.
Mózgu nie używasz, może go nie masz, albo nie umiesz używać - nie wiem.
A czy istnieje deck zoo? Nie, bo zalicza się do tempo.
I kto tu się kompromituje.
Żałosny jesteś.
Baranie.
Zalicza się do aggro. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem kolego, i dlatego się kompromitujesz. W swoich postach wyraźnie zaznaczyłam, że istnieją talie aggro, control oraz combo.
Zoolock nazywa się zoo, ale nadal jest talią aggro. Token druid nazywa się token, ale nadal jest aggro. Tempo rogue nazywa się tempo, ale nadal jest aggro.
Powiedz mi teraz, jakim typem talii
Jakie argumenty? Na ciebie dziecko żadne argumenty nie działają, w swojej zuchwałości i ignorancji uznajesz tylko swoją opinię za jedyną prawdę.
Ogarnięcia trochę.
A jak bym miał 10 lat co to niby zmienia?
Od kretynów obrażam z innego powodu, jeśli naprawdę tego nie widzisz - też jesteś kretynem.