jest ktoś kto pracował lub pracuje na którymś z tych magazynów i mógłby powiedzieć mi jak wygląda tam rozmowa o prace? na jakim minimalnym poziomie trzeba umieć język angielski?
trochę się cykam, bo za miesiąc przylatuje i chciałbym na początek załapać się do asos lub next ale niestety mój język angielski leży i kwiczy ( ͡°ʖ̯͡°) w szkole w głównej mierze miałem język niemiecki, później zacząłem na własna rękę coś się uczyć angielskiego, ale poziom jest lipny i się cykam ze mogą mnie nie przyjąć ( ͡°ʖ̯͡°)
@beerman: Język się przydaje jak już przetrwasz czystkę bo wtedy można się wkręcić na lepsze stanowiska jeśli dobrze się zagada z team leaderem ( ͡°͜ʖ͡°)
@duszek360: Jeśli rozwiążesz test na poziomie "ile czapek jest w narysowanym pudełku" i zrozumiesz kiedy zapytają o papiery to w ASOSie jesteś już zatrudniony ( ͡°͜ʖ͡°)
jest ktoś kto pracował lub pracuje na którymś z tych magazynów i mógłby powiedzieć mi jak wygląda tam rozmowa o prace?
na jakim minimalnym poziomie trzeba umieć język angielski?
trochę się cykam, bo za miesiąc przylatuje i chciałbym na początek załapać się do asos lub next ale niestety mój język angielski leży i kwiczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w szkole w głównej mierze miałem język niemiecki, później zacząłem na własna rękę coś się uczyć angielskiego, ale poziom jest lipny i się cykam ze mogą mnie nie przyjąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Caly asos w jednym zdaniu xD
Komentarz usunięty przez autora