Wpis z mikrobloga

#przegryw

Mirabelki o Chadach:
-eee zbyt taki cipowaty jakiś, za dużo przebywa w łazience pewnie XDD
-zbyt "hamerykańki" jak dla mnie, wolę normalnym facetuf
-hah, ta linia szczenki XDDDD kwadratowa loool, brzydal XD
-wydaje pewnie 200 zł na barbera jak różowa XDD o fui
-190 cm? a po #!$%@? mam krzywić mordę jak na niego patrzę, albo chcę go pocałować?? lepszy taki 170 cm, bo bardziej praktyczny
-mięśnie???? wolę normalnie zbudowanym typuf, po co komu 6 pak i zajebiście rozwinięte barki XDDD Chady mają sztucznie rozwinięte mięsnie, bleee 1/10, następny

Rzeczywistość:

Chad z mocną linią szczęki - 100 par w 1 dzień +99 polubień na #tinder

Normalny typ 5-7/10 - 5 par w dzień +3 polubień

"Ale tinder to aplikacja do szukania seksu, więc nic dziwnego w tym, że szukają kogoś mocno atrakcyjnego"
Pobierz
źródło: comment_Kmk3PpGzqlpUWgsirfJd6xK1TtuZcssm.jpg
  • 44
@ada_1: no nie bardzo jak jest tak spora różnica, co widać na tinderze.
bardziej bym powiedział że normalni są akceptowalni jedynei do związku, a do niezobowiązującego seksu tylko ci najbardziej przystojni
@dleifteh: hmmmmmm no zależy... od wielu czynników. do niezobowiązującego seksu bardziej się liczą a) skille społeczne b) skille seksualne c) długość penisa :p (w tej kolejności!)

sam wygląd oczywiście jest istotny, ale w zależności od powyższych czasem nie aż tak.
@dleifteh: bo jednym zapewne rzeczywiście podobają się też przeciętni faceci. Inne nie chcą wyjść na "pustaki", które lecą tylko na wygląd, więc konfabulują. Ale tinder przecież działa tak, że jeśli jesteś średnio atrakcyjna, nie wyświetla ci cały czas zdjęć chadów tylko przede wszystkim średnich facetów. Chadowie to może 10% zdjęć, które pokaże. Przynajmniej u mnie tak jest. Jakieś 80% to zdjęcia przeciętnych i to z tych się wybiera. Więc tym bardziej,
Ale tinder przecież działa tak, że jeśli jesteś średnio atrakcyjna, nie wyświetla ci cały czas zdjęć chadów tylko przede wszystkim średnich facetów.

@KatpissNeverclean: ja #!$%@?.......

Chadowie to może 10% zdjęć, które pokaże

@KatpissNeverclean: bo tyle chadów dokładnie jest XD serio źle by mi z tym było jak co drugi facet na świecie to był chad i to jeszcze na tinder xD bo niby na tinder sam margines społeczny

A że
fake chadem mogę jeździć po różowych na tinder a te chcą się spotkać

@dleifteh: ok, rozumiem, przyjęłam. ja reaguję jak na płachtę na byka na jakieś głupie teksty, nie po to tam wchodzę, żeby się wdawać w dyskusje, na które nie mam ochoty, albo które sprawiają, że się czuję źle. i tutaj wygląd nie ma znaczenia, jesteś niemiły, nawet niebezpośrednio, to daję sobie spokój.

mogę pisać że jestem prawikiem niedoświadczonym, to
co to przeszkadza kobiecie, która sama miała z 3 partnerów, a trafi się jej niedoświadczone 9/10?

@ada_1: na tinderze? przepraszam, kobieta? 3 parnetów? jaja sobie robisz? xd

przeciętna kobieta w wieku 20 lat ma już za sobą min 5 partnerów seksualnych, inne to jedynie wyjątki
niby jak to rozpoznałaś, jak kobieca pochwa ma większą zdolność do rozszerzania niż wydłużania?

@dleifteh: chyba nie rozumiem pytania...

na tinderze? przepraszam, kobieta? 3 parnetów? jaja sobie robisz? xd

przeciętna kobieta w wieku 20 lat ma już za sobą min 5 partnerów seksualnych, inne to jedynie wyjątki

@dleifteh: to aż takie nierealne? po prostu wczułam się na chwilę w logikę różowych pasków, kto inny mógłby chcieć uprawiać przygodny seks z
chyba nie rozumiem pytania...

@ada_1: no bo kobieca pochwa może bardziej się rozszerzyć niż wydłużyć, powyżej iluś tam cm, zaczyna boleć(co jest naturalne bo nie jest możliwe żeby wydłuzała się w nieskończoność).

kto inny mógłby chcieć uprawiać przygodny seks z prawiczkiem, który na bank nie umie dobrze zrobić minety?

@ada_1: normalna kobieta która ma w dupie to że ktoś zrobi jej zajebistą minetę na start, jednak by wolała kogoś kto
no bo kobieca pochwa może bardziej się rozszerzyć niż wydłużyć, powyżej iluś tam cm, zaczyna boleć(co jest naturalne bo nie jest możliwe żeby wydłuzała się w nieskończoność).

@dleifteh: Ty no ale wszerz to też jest trochę ograniczone. nie wiem do czego prowadzą te stwierdzenia, co mam Ci powiedzieć :p

normalna kobieta która ma w dupie to że ktoś zrobi jej zajebistą minetę na start, jednak by wolała kogoś kto na 99,9%
@ada_1: nikt nie miałby problemu z seksem jeśli ma normalne i zdrowe libido, które kieruje człowiek w odpowiednim momencie.

Jedynie doświadczony byłby w tym bardziej na luzie od tego niedoświadczanego.

Ty no ale wszerz to też jest trochę ograniczone. nie wiem do czego prowadzą te stwierdzenia, co mam Ci powiedzieć :p

@ada_1: no oczywiście, ale punkty najbardziej odpowiedzialne za odczuwanie przyjemności znajdują się dziwnym trafem na początku pochwy, a nie
@dleifteh: "nie miałby problemu" miałam na myśli znalezienie chętnych, a nie problemy natury fizjologicznej.

dobrze, możesz mi obrazować, gdzie znajdują się punkty odpowiedzialne za odczuwanie przyjemności. ta dyskusja prowadzi do nikąd, bo piszesz jakieś Twoje przekonania, które ktoś Ci tam powiedział, gdzieś tam przeczytałeś, na forum, czy w jakimś artykule.

prawda jest taka, że każda kobieta jest inna i to, że jednej styknie 13 cm i jest git, nie znaczy, że
"nie miałby problemu" miałam na myśli znalezienie chętnych, a nie problemy natury fizjologicznej.

że jednej styknie 13 cm i jest git, nie znaczy, że każda tak ma.

@ada_1: no bo średnio kobieta powinna odczuwać większą przyjemność ze średniej długości penisa, taka jest natura, co poradzisz.

Gdyby było inaczej to by świat raczej nie przetrwał, więc musi istnieć jakaś synchronizacja.
@dleifteh: tak jak rzekłam już wcześniej, zależy od osoby, ale z grubsza ( ͡° ͜ʖ ͡°) ważniejsza jest długość. chociaż i tak to jest ekhem, #!$%@? warte, jeśli tak, jak już powiedziałam, nie ma skilli społecznych i seksualnych.
@dleifteh: no przecież mówię, że to zależy od osoby!

jeśli chcesz odpowiedzi na moje osobiste preferencje, to proszę bardzo, dla mnie idealna długość to 17 cm, nie mniej, nie więcej, 14 cm to po prostu za mało, żeby mieć z tego mega frajdę.

jestem pewna, że takim można wejść do końca. i jest zapas, bo pochwa jest rozciągliwa. tylko czym dalej w las, tym momentami się to robi mniej komfortowe.
@Motylanogaa: to macie z mirabelką trochę przewalone, bo wiecie jaaka jest przeciętna długość, co powinno wystarczać ogólnie.

A te 13 cm zaspokoi chociaż trochę?

No i skąd wiesz że 13 cm? od kiedy partnerki pytają faceta o długość penisa? XD
@dleifteh: ja akurat pytam niby w zartach, że hehe masz chociaż te 15 cm? :p to wtedy zwykle powie ile ma, ja też nie sypiam z jakimiś przypadkowym typami, których nie znam, więc może dlatego nie mam problemu. Jakoś mi się na razie nie trafił partner z benkiem poniżej 16 cm, ale to 16 to już dla mnie minimum.
@Motylanogaa: wychodzi na to że kłamią, bo po pierwsze w takich kwestaich faceci kłamią i podwyższają sobie ze 2 cm minumum, a po drugie to takich >16 cm jest na prawdę garstka, parę % myślę, więc albo kłamią albo masz zajebistego farta ;D