Aktywne Wpisy
Boroborro +56
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
źródło: IMG_6058
Pobierz
BadBoyIndygo +4

źródło: comment_xAYPlB6rKQmDTqJeafO1gaItEpwg5WpW.jpg
PobierzOgólnie meta jest o wiele bardziej zrównoważona i nie powoduje nerwów. Nie ma w zasadzie combo deckow co jest cudowna odmianą od standardu.
Pomimo początkowo dużego progu wejścia rotacje kart nie wpływają kosztowo w
? w tym i poprzednim sezonie bujam się między 2 a 5 rangą i dość często wpadam na mechacthun warlocka i combo maga.. ponadto najczęściej spotykanym przeze mnie deckiem jest big priest (teraz odkąd wyszła ta nowa karta to już w ogóle co 2 gra), też w sumie combo..
co do reszty się zgadzam - pomimo
@lukierroo: Rozumiem, teraz po rotacji będzie najwięcej zabawy, po około tygodniu-dwóch już jakoś to się ustabilizuje i na spokojnie będziesz mógł wydać pył ;d Pamiętaj też o tym żeby zrobić
Ale o znajomych nickach true, połowa jest podejrzanie znajoma. I ten koleś co ciśnie złotym warlockiem