Aktywne Wpisy
Mirellllssse +21
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
robert5502 +730
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Staram się układać na głowie fryzurę typu messy quiff(boki w miarę ściete, przód podniesiony do góry i w miarę jak idziemy do tyłu głowy to włosy coraz krótsze). Niestety mam problem z włosami z przodu/grzywka, gdyż po wysuszeniu falują mi na bok, wygląda to tak jakby w połowie długości włosa, przekręcały się na prawą stronę. Próbowałem różnie suszyć włosy, zimnym, ciepłym strumieniem, zawsze tak jest - chyba to już genetyka. Stosowałem pomade uppercut deluxe mat pomade(tiramisu), dawała rade gdy więcej jej wcierałem i dawało jakoś wyprostować włosy na grzywce. Pomada miała w miarę gęstą strukturę i było trzeba ją dobrze rozetrzeć w dłoniach. Teraz mam ScareCrow Pomade White która bardziej ma konsystencje kremu nivea... Tutaj muszę już wcierać pomadę w poszczególne kosmyki włosów na grzywcę by uzyskać w miarę pożądany efekt który i tak odbiera od tego co bym chciał :( .
Czy możecie mi coś doradzić? Da rade jakoś ujarzmić moje włosy? Może jakaś mocniejsza pomada, albo może żel? Nigdy nie stosowałem żelu.
#pomadowaglowa #pomada #barber
https://menspace.pl/ukladanie-fryzury/slick-gorilla-styling-powder-puder-do-stylizacji-wlosow-20g?gclid=Cj0KCQjwyoHlBRCNARIsAFjKJ6CrFos1fAPp12e67ZBeRLaVAlVBye0Xgk-G6H0pqXclB1LSyDF6Tk4aAghZEALw_wcB
Czyli wcieram od przodu głowy do tyłu, czy tylko mam zając się grzwką która chce "prosto postawić"? Pytam się bo myślałem że puder do włosów to tylko aby zwiększyć objętość włosów, a nie do stylizacji.
@Poorpurple: po co źle życzysz chłopakowi?