Wpis z mikrobloga

Ostatnio na youtube udało mi się odkryć kanał "You Suck at Producing". Chyba nigdy wcześniej tak się nie uśmiałem podczas oglądania poradników.

Przy okazji wpisu jeszcze zapytam, czy możecie polecić jakieś dobre jakościowo kanały o tej tematyce? Najlepiej skupiające się na EDM i w abletonie (choć inne DAW też mogą być). Regularnie oglądam tyko "Zen World" i czasami też "Make Pop Music".
#produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki #ableton
N.....v - Ostatnio na youtube udało mi się odkryć kanał "You Suck at Producing". Chyb...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nedrav: Rocket Powered Sound, XLNT Sound, Sonic Academy, W.A. Poduction, Oversampled, Dylan Tallchief - to takie co na razie do głowy mi przychodzą.
A pan Underbelly z YSAP jest mistrzem jesli chodzi o tutoriale z poczuciem humoru.
  • Odpowiedz
@RitmoXL: No niestety większość tutoriali jest niskiej jakości. Z mojego doświadczenia to szczególnie te w FL studio ( ). Wiadamo, że samemu trzeba się dużo nauczyć i nie wszystko przez to da się ogarnąć. Dlatego lubie sobie czasami coś obejrzeć, bo można podłapać jakieś techniki, na które samemu by się nie wpadło.
  • Odpowiedz