Wpis z mikrobloga

@ModDzban: #telefony #xiaomi #android #umidigi kupiłem Umidigi S3 Pro w przedsprzedaży za 1070 PLN z przesyłką. Telefon jeszcze do mnie nie dotarł ale zastanawiam się czy zrobiłem dobrze czy lepiej czekać na Xiaomi Redmi note 7 Pro? Obecnie mam Leeco Cool1 i dobra bateria+ Quick Charge to dla mnie podstawa. Oprócz tego szukam porządnego aparatu. W gry na telefonie nie gram. AnTuTu mnie nie obchodzi. Byle RAM sterczał na 2 lata do przodu.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ModDzban: Daj znać jak dojdzie i może pokusiłbyś się o małą recenzję :-) Bo też się się zastanawiam nad kupieniem ze względu na aparat, baterię i ogólny wygląd.

I daj znać czy naliczyli Ci Vat, choć chyba obecnie ciężko go uniknąć...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ModDzban: no to nie będziesz sam mireczku jak się okaże, że jesteśmy frajerami i telefon okaże się technologicznym koszmarem
  • Odpowiedz
  • 0
@ModDzban: z tego co widzę to wysyłka ma najpierw dotyczyć ludzi z indigogo a potem reszty. Mają wysłać 8,9,10 kwietnia po 1000 sztuk każdego dnia mama nadzieje ze złapią się ludzie z aliexpress. Martwię się tylko jak będzie z oprogramowaniem i z aparatem czy będzie miał slow motion, nigh mode. Przy tym aparacie to nie powinien być problem a i chyba ten procesor nie powinien mieć problemu z ich obsługą.
  • Odpowiedz
  • 0
@dancap: Ja po tym jak miałem telefon z media tekiem wiedziałem, że już kolejnego nie kupię, ale teraz się zastanawiam, bo cena dobra
  • Odpowiedz
  • 0
@Kreation: no ja nigdy nie miałem a słyszałem że to nowsze dają naprawdę radę względem tych starszych procesorów. Zobaczymy, jak oglądam porównania na YouTube to nie wodzie jakiś różnic między p70 a s660. Dodatkowo będzie tam totalnie czysty android bez żadnych nakładek dodatków więc liczę że to dodatkowo nie będzie sprawiać problemów P70 w działaniu.
Teraz tylko martwi mnie jedno jak że wsparciem bo ludzie raczej narzekają. Dodatkowo to mała
  • Odpowiedz
@100kilo: @dancap: @Kreation: #umidigi

Sprzedałem już Umidigi S3 Pro. Niestety nie polecam tego telefonu. Aparat niby dobry ale software zupełnie go nie ogarnia. Można nim zrobić zdjęcie lepsze od Galaxy S8 ale w 90% sytuacji auto Focus nie trafia z ostrością. Do tego zdjęcia często wychodzą niedoświetlone. Na gcama do tego telefonu nie ma co liczyć bo procesor mediateka. W nocy i przy sztucznym
  • Odpowiedz
  • 0
@ModDzban: Dzięki za wiadomość. Śledziłem komentarze na indigogo potem parę filmów na YouTube i anulowalem zamówienie. Szkoda bo na papierze bardzo fajny telefon i w takiej cenie jeszcze NFC, które xiaomi specjalnie nie dodaje jeszcze chwila i nie będą dodawać ekranu bo po co.
Sam telefon wyglądał fajnie no i ten sensor od Sony... Szkoda że tak nie wykorzystany bo równie przy odpowiednim oprogramowaniu może pokazać świetne zdjęcia. Dodatkowo ten
  • Odpowiedz
@dancap: telefon bardzo ładny ale mocny tylko na papierze. Szkoda że Lenovo z6 Pro też pewnie oficjalnie nie będzie można kupić w Polsce. Większość flagowcow dla mnie odpada przez brak Jacka. Dioda powiadomień to funkcja za którą nie sądziłem że będę aż tak tęsknił.
  • Odpowiedz
@ModDzban: Dzięki bardzo za info! Poważnie zastanawiałem się czy go nie kupić, ale dzięki Twojej recenzji już wiem że nie ma co. A szkoda, bo telefon ogólnie wydawał się całkiem fajny. Przynajmniej teoretycznie...
  • Odpowiedz