Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KilY: no to niech ktos sklada taki wniosek w czym problem? odebrano honorowe obywatelstwo w demokratyczny sposob. Suweren tak chcial
  • Odpowiedz
@KilY dzisiaj pani Dulkiewicz pokazała całą swoją twarz w wywiadzie do Die Welt. Jeszcze te płacze na polski rząd i mówienie że na pewno Gdańsk ściągnie imigrantów. Ciężkie czasy...
  • Odpowiedz
@KilY i też żeby nie było ją nie bronię Jankowskiego. Nie lubiłem go, i na pewno miał coś za uszami. Ale skoro mówi się A (pozbawienie honorowego obywatelstwa Jankowskiego) trzeba też powiedzieć B
  • Odpowiedz
@vin42: Z Adamowiczami i Dulkiewiczami jest taka sytuacja jak z tymi Szwedami z wczorajszego znaleziska. Wszyscy chętnie przyjmą do domu imigrantów, tyle tylko, że akurat dziś nie mogą, byle tylko nie blisko mnie.
Ciekawe gdzie oni chcą ich ulokować. Widziałem w Niemczech byłe hotele, czy hotelowce przerabiane na ośrodki dla nich, ale u nas w mieście nie mogę sobie skojarzyć miejsca, gdzie takie coś można by było zorganizować, może gdzieś
  • Odpowiedz
Trzeci to Kukliński. Zdrajca, który dla stanowisk i pieniędzy przekazywał wrogiemu nam mocarstwu plany i dokumenty. Pamiętajmy, że gdyby przyszło co do czego to wszystko to obróciło by się przeciwko nam Polakom.

@KilY: Kukliński nigdy nie przyjmował pieniędzy ani nie zyskał finansowo na współpracy, co potwierdzali Amerykanie i jego znajomi. Gratuluję bezkrytycznego powtarzania PRL-owskiej propagandy.

Mocarstwu wrogiemu komu? Układowi Warszawskiemu, którego plany wojenne zakładały obrócenie Polski w postnuklearną pustynię?
  • Odpowiedz