Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Mireczki, jeśli jest coś co Was ciekawi, to walcie śmiało z pytaniami. Postaram się odpowiedzieć na wszystko co wiem o grze.
#sekiro #darksouls #gry #ps4 #pcmasterrace
1. Dark Souls
2. Bloodborne
3. Nioh
Tak na początek, a potem się rozkręcimy :D
@wilczur: Z tych trzech to ta gra ma w sobie najwięcej z Bloodborne. Bardzo szybkie tempo rozgrywki, postać jest jeszcze bardziej mobilna. Nie ma tu opcji na powolną, defensywną grę i chowanie się za blokiem (jak za tarczą w Dark Souls), bo blokowanie jest bardzo nieefektywne. Chodzi o to, że
@RBBN: Nie instaluj jej i po problemie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mr_abcd: Myślę, że tak. Niby nie ma rozwoju postaci na zasadzie inwestowania w
Drugie pytanie, co z fabułą? Jest w tle, w ogóle jej nie ma czy jednak gra opowiada jakąś historię, która może wciągnąć?
Przeciwnicy się odradzają? Czy jak to zrobili? Bo nie wyobrazam sobie że jak padne dwudziesty raz to będę miał ochotę na cichą eliminację wszystkich od nowa.