Wpis z mikrobloga

Jak poradzilibyscie poprowadzic pierwszy w zyciu cykl na sterydach, konkretnie propianacie testo? 180cm, dobilem 82kg, bf nie znam ale nie jestem ulany (zawsze bylem typowym szczupakiem, podrecznikowy przyklad ektomorfika). Zaczalem cwiczyc majac 16 lat, obecnie mam 23, ale sumujac wszystkie przerwy to wyszloby ich okolo 2,5 roku. Wiekszosc czasu traktowalem to bardziej jako zabawe, nie spinalem sie o postępy. Poza tym nie znalem sie, wiec nawet jak poczytalem na necie i cos probowalem to wychodzila klapa. Rok temu kumpel zmotywowal mnie zeby bardziej sie zainteresowac silownia i zaczalem notowac progress zarówno sily jak i masy. Troche zaluje, ze wczesniej sie nie wkrecilem ale bylem szczeniakiem i szczeniacko do tego podchodzilem. Obecnie sytuacja wyglada tak, ze masa idzie, a sila stoi (przy 75kg masy ciala, na ławce płaskiej wyciskałem 102kg, w martwym ciągu poszło 130kg, przysiad 110kg). Byly kombinacje ze zmianami treningow i sposobow ich prowadzenia, ale nic jakos spektakularnie nie pomoglo, dlatego coraz czesciej mysle nad wejsciem na bombe. Wydaje mi sie, że technike wykonywania ćwiczen i wiedze na temat odzywiania i suplementacji mam juz na wystarczajaco duzym poziomie zeby sprobowac dopingu. Chcialbym machnąć krotki cykl i tylko raz w zyciu, czy uda sie w ogole trzymac caly czas efekty tego cyklu? Jakie srodki na odblok? Da sie jakos okreslic przyblizony koszt takiego cyklu (bez liczenia odzywek), jedynie np. 21 strzałow stosując 1-6 150mg eod + koszt środka na odblok?

#sterydy #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@splitowsky: Nie ma wiekszej roznicy czy robisz cykl 12 tygodni czy 12 miesiecy, czy walisz 200mg tescia czy 500mg, zblokujesz sie podobnie, clomid i hcg zawsze zadziala. Nie ma tu wiekszej filozofii, poza tym gowno na takim cyklu tez zbudujesz bo twoje wyniki silowe sa mierne, bedziesz musial budowac sile, a nie skupiac sie na miechu..
  • Odpowiedz
@splitowsky: kilka miesięcy 3-4 najmniej, ba lepiej więcej. Choć uważam, ze Twoje wyniki to da się ogrom poprawić naturalnie. Może coś nie leży dobrze w treningu, diecie, śnie. Dodatkowo masz bardzo niski poziom siły aby na SAA pocisnąć mocniej sensowne.
  • Odpowiedz
@Kasahara: Kumam. Bardzo możliwe że odpuszczę, bo ciśnienia nie mam i wiem że w końcu znajdzie się sposób na ruszenie dalej naturalnie. No ale co się dowiem teraz to wykorzystać mogę w przyszłości. Jak wygląda taki cykl? Wnioskuję że do któregos momentu robi się zastrzyki. Pewnie do jakiegoś poziomu hormonów ale jakiego? Potem stosuje się odblok do zbicia estrogenów na bezpieczny poziom, przerwa i kolejny cykl?
  • Odpowiedz