Aktywne Wpisy

petugh +1102
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +93
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

Czy wiesz co oznacza termin catastrophic destruction?
Jakie dane zbiera na nasz temat Netflix i do czego mogą one zostać użyte w przyszłości?
Techniczny opis ataku podniesienia uprawnień w Linuxie - czyli dlaczego czasami nie warto wprowadzać kolejnych warstw abstrakcji do kodu źródłowego.
Jak wyciek naszego adresu zamieszkania może doprowadzić do braku snu a także o mało znanej funkcji Amazon S3.
Subskrybuj kanał na YouTube
Masz pytanie na temat bezpieczeństwa? Zadaj je na grupie od 0 do pentestera na Facebooku.
Dostępne również na Google i Apple Podcasts oraz Spotify i Anchor.
Jeżeli chcesz być wołany dodaj się do Mirkolisty.
#od0dopentestera #bezpieczenstwo #programowanie #informatyka #it #nauka #technologia #ciekawostki #podcast #swiat #gruparatowaniapoziomu
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Odnośnie Linuxów to interesującą lekturą mogą być wszelkiego rodzaju cheatlisty – gdzie w punktach znajdują się informację na temat rzeczy, jakie warto sprawdzić przed przeniesieniem serwera na produkcję.
Chociażby coś w tym stylu: https://www.cisecurity.org/cis-benchmarks/