Mireczki ale #inba Jestem na imprezie karnawałowej. Jakiejś łasce spadł cukier i zaczeła jej lecieć krew z nosa. Ktoś pomyślał że chłopak ją uderzył i mu w--------ł. Laska zemdlala z krwotokiem a koleś leży z rozwalonym nosem za nic. Ludzie już wyrok wydali i co chwilę ktoś się do niego p----------a. Karetka przyjechała i ich zabrała.
Czy ktoś kto od dawna się leczy nie może przewidzieć że w każdej chwili może go napaść choroba. Nie mam cukrzycy i nie wiem jak to jest ale ktoś tutaj się zapomniał.
Ktoś pomyślał że chłopak ją uderzył i mu w--------ł. Laska zemdlala z krwotokiem a koleś leży z rozwalonym nosem za nic. Ludzie już wyrok wydali i co chwilę ktoś się do niego p----------a.
@ArniHell: bardzo dobrze zrobili! Prewencyjny wp!@#$ol każdemu facetowi zawsze się należy!
No i dobra teraz już znam cała historie tej imprezy.
Przyszedł chłopak z dziewczyną i dobrze się bawili aż gościowi o------o. Podobno tańczyła przez chwilę z innym typem ale wiadomo o co chodzi. Za dużo alkoholu. Zazdrosny chłopak zabrał ją żeby
@TheMan: @DisNaLiroja: @ArniHell: jedyne możliwe połączenie z cukrzycą widzę takie, że laska dostała hipo, zrobiła się wtedy agresywna i poszedł luj na uspokojenie od pijanego typa.
Czy ktoś kto od dawna się leczy nie może przewidzieć że w każdej chwili może go napaść choroba. Nie mam cukrzycy i nie wiem jak to jest ale ktoś tutaj się zapomniał.
#cukrzyca #choroby #karnawal #bujka #wincyjtagow #niebylo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ArniHell: może jej koleś kazał pilnować torebki cukru a ta upuscila
@ArniHell: bardzo dobrze zrobili! Prewencyjny wp!@#$ol każdemu facetowi zawsze się należy!
#bujka to jakiś heheszkowy tag do past czy problemy z ortografią? ;)
A już chciałem obserwować :d
No i dobra teraz już znam cała historie tej imprezy.
Przyszedł chłopak z dziewczyną i dobrze się bawili aż gościowi o------o. Podobno tańczyła przez chwilę z innym typem ale wiadomo o co chodzi. Za dużo alkoholu. Zazdrosny chłopak zabrał ją żeby
Bo wiesz, to brzmiało dosyć absurdalnie. Drugi opis już racjonalny.