Aktywne Wpisy

frugASS +236
źródło: GPivYsDWUAAVndk
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad

Przez ostatnią dekadę grałem w gierki głównie na ps3/4. Ostatnio kupiłem sobie budżetowy komputer stacjonarny, bo stary laptop już nie trzymał moczu. Jestem kompletnie zielony w temacie, więc nie chcę kupować żadnych gier żeby później mieć 20fpsów, a jak wiadomo największą wadą gierek na PC jest to, że jak się nie spodobają, to nie można ich odsprzedać z niewielką stratą. Do rzeczy:
Procesor INTEL® Core™ i3-8100 Coffee Lake 3.60GHz 6MB LGA1151 BOX
Płyta Gigabyte GA-Z370M-D3H /Z370/DDR4/SATA3/M.2/USB3.0/PCIe3.0/s.1151/mATX
Pamięć DDR4 GOODRAM IRIDIUM 8GB 2400MHz
Karta VGA Gainward GTX1050 2GB GDDR5 128bit DVI+HDMI+DP PCIe3.0
Czy pójdą na tym współczesne gry? Taki Metro Exodus przykładowo?
Sprzedaj 1050 i kup rx 470/480 pokoparkowego to sobie pograsz w nowsze gry przy niedużym nakładzie pieniężnym
źródło: comment_skWdSpKh3O7CpXbyxeZPz2w2doXfhwcC.jpg
PobierzNie słuchaj typa bo aż szkoda gadać :x