Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +1422
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

mickpl +464
Prawda jest taka, że praktycznie wszyscy boomerzy mieli zwykłą robotę, całe życie zarabiali przeciętne wynagrodzenie, nie robili karier, interesów czy fikołków - a mimo to praktycznie każdy mieszkanie dostał albo kupił, był w stanie odchować dzieci i jeszcze ma teraz normalną emeryturę.
Obecnie to jest niemożliwe. Młoda para po studiach jest priced out. Mieszkań już nie dają za darmo, ceny wywalone na księżyc. Nowe osiedla zawalone betonowymi lokatami, a rzont kombinuje jak tu
Obecnie to jest niemożliwe. Młoda para po studiach jest priced out. Mieszkań już nie dają za darmo, ceny wywalone na księżyc. Nowe osiedla zawalone betonowymi lokatami, a rzont kombinuje jak tu

Zauważyć można, że nikt nie wyprzedzał mnie na odcinkach jednojezdniowych, mimo że jako ciężarówka jechałem 10 mil (16km/h) wolniej niż wynosi limit dla samochodów osobowych. Wszyscy w karnym rzędzie za mną. To samo widać za ciężarówkami jadącymi z naprzeciwka.
Jak tam w Polsce? Już cię ktoś dzisiaj wyprzedzał na podwójnej ciągłej, na zakręcie, przed wzniesieniem?
Przypominam, że Anglia jest prawie 2 razy mniejsza niż Polska, a żyje tam prawie 50% więcej ludzi. Może dla tego ginie tu znacząco mniej ludzi na drogach.
UK
Rok Zabici Ranni
2014 1,775 22,807
2013 1,713 21,657
2012 1,754 23,039
2011 1,901 23,122
Polska
Rok Zabici Ranni
2014 3,202 42,545
2013 3,537 44,059
2012 3,571 45,792
2011 4,189 49,501
#zycietruckera #trucker5000 #uk #polska #polskiedrogi
Niestety zawsze zdarzy sie ktoś kto w swoim 60 konnym bolidzie nie będzie wyprzedal ciężarówki. Wystarczą 2-3 takie i już wyprzedzanie staje się niemal niemożliwe a czasem bezsensowne.
Co do wyprzedzania to czesto mi sięzdarza, że się ryją osobówkami, a potem chamują i chowają się za mną. To przez tą zachowawczość, o której wspomniałeś. I w-----a mnie u nich brak używania kierunkowskazów. Czasem mam ochotę wysiąść i nastukać takiemu plaskaczów... ヽ( ͠°෴ °)ノ
Komentarz usunięty przez autora
Jedyny dłuższy odcinek to A11 Newmarket-Norwich
Komentarz usunięty przez moderatora
@patrol798: ale statystyki mówią że to polacy powinni się od nich uczyć;p