Wpis z mikrobloga

• 2
Halo Mirko! Powiedzcie mi ile czasu ladujecie powerbanka 20k? Czy są powerbanki które mają opcje szybkiego ładowania samego powerbanka? Bo to że szybko ładują tel to wiem. Na co zwracać uwagę przy kupnie. Dużo tych skrótów gdy wybieram coś u majfrjendow. QC, PD, FCP i inne jakieś. Co to te skróty oznaczający. QC to wiem ;)

#powerbank
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SoNuS: Hej, oczywiście są power banki, które obsługują Quick Charge na wejściu i znacznie poprawia to szybkość ich ładowania. Oczywiście, jeśli mamy odpowiednią ładowarkę. Mogę podrzucić kilka propozycji, interesuje Cię 20000mAh?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@SwiatBaterii mam ładowarkę, ładowarki od baseus BlitzWolf z Quick Charge 3. Tylko gubię się z tymi oznaczeniami przy power bankach jak te skróty FCP czy pd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@SwiatBaterii je czasu ładuje od "zera" do 100%? (oczywiście że nie od zera zera, ale pytam orientacyjnie ile czasu ładuje cała beterie używając ładowarki z QC)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@SwiatBaterii czy mógłbym coś jeszcze zapytac,? Posiadam note 4., aktualnie bateria w nim jest do wymiany. Czy można u Was na stronę znaleźć baterie o dobrych parametrach do telefonu? Coś tam jakiegoś lemona polecają... Nie wiem
  • Odpowiedz