Aktywne Wpisy

G06DbT +78
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +90
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Widzę jednak, ze opozycja z PO próbuje to wykorzystać, niejaki Radek Sikorski sie uaktywnił, lansując sie na twardego ministra spraw zagranicznych.
Dlatego przypominam, ze to właśnie Radosław Sikorski był ministrem spraw zagranicznych, a Władysław Bartoszewski pełnomocnikiem premiera Tuska do spraw dialogu międzynarodowego, gdy strona Polska podpisała Deklaracje Terezińską
Tak Sikorski mial focha do USA, ze go odstawili, jednak przed Izraelem także sie płaszczył, deklaracja na która powołują sie zydziw w ustawie 447 to jego kadencja.
wiec, kopanie PIS to jedno należy mu się, jednak denerwuje mnie, ze hieny które nas w to władowały chcą to teraz wykorzystać.
#4konserwy
źródło: comment_B9S68IxsgW5AtwEaltmMGO4xz2SxHejn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Pokaż mi rząd który nie wchodził USA w dupę
Całe szczęście, że ludzie się budzą i wszędzie widać, że robienie laski Amerykanom wychodzi Polakom bokiem
Co dalej tzn na kogo głosować, kto mówi o tym że by to zmienić?
Kukiz15, Wiosna, Razem, Ruch Narodowy. Z nich do sejmu dostaną się 2 pierwsze
Jeśli jesteś prawy to K15 jeśli lewy to Wiosna
Tego się trzymajmy