Pytanie do eksperta @Kasahara #fullborsukworkout #mikrokoksy Miałem problemy z rwa kulszowa jednak przy pomocy fizjo ulozylem plan ćwiczeń i praktycznie wyeliminowalem problem. Ostatnio jednak naciagnalem wiązało kulszowo-goleniowe i jak już jest ok to po MC problem powraca(czuje naciagniecie przez 2-3 dni i mam obniżoną mobilność). Oba problemy biora sie z niskiej mobilnosci w stawie biodrowym i siedzacego trybu pracy. Nie chciał bym rezygnować z mc dlatego zastanawiam się czy zastąpienie to snach gripem będzie dobrym rozwiązaniem? I jeżeli tak to o jaka wartość % mniej więcej zejść z obciążeniem?
@Pyrakus: ale to chyba mu chodzilo o tag mikrokoksy nie jego treningowy.... chyba ze sie myle to przepraszam ale wtedy to nie ma sensu taki autorski tag.
@johnmorra A to niech już się wypowie sam zainteresowany @Kasahara bo w poście który przywolalem w sumie nie pisze o jaki tag mu konkretnie chodzi ( ͡º͜ʖ͡º)
@Poemat po pierwsze dzięki za poświęcony czas ( ͡º͜ʖ͡º) z wiazadlem pewnie coś przekrecilem ale chodzi o wiozadlo pomiędzy ledzwiami A biodrem. Mam to zdiagnozowanie u fizjo, chodziłem na masaże które faktycznie poprawiamy problem (z masażu na masaż było lepiej A ból przy ucisku malal).
Jestem słabo rozciągnięty w dolnych partiach (choć podobno to normalne dla wysokich osób- 1.94m. ) i ciężko mi utrzymać plecy
@Poemat jasne ze nie wiem które dokładnie. Fizjo do którego chodziłem (A przez pewien czas zajmował się on piłkarzami ręcznymi) twierdził że jest taka korelacja więc tak powtarzam ( ͡º͜ʖ͡º)
Dziś zrobiłem snatch i nie jest źle ale z drugiej strony nie szalalem z ciężarem aby pilnować "nowej" techniki. Na siłkę na którą chodzę jeden z trenerów personalnych ma tytuł fizjo i chyba wybiorę się
#fullborsukworkout #mikrokoksy
Miałem problemy z rwa kulszowa jednak przy pomocy fizjo ulozylem plan ćwiczeń i praktycznie wyeliminowalem problem. Ostatnio jednak naciagnalem wiązało kulszowo-goleniowe i jak już jest ok to po MC problem powraca(czuje naciagniecie przez 2-3 dni i mam obniżoną mobilność). Oba problemy biora sie z niskiej mobilnosci w stawie biodrowym i siedzacego trybu pracy. Nie chciał bym rezygnować z mc dlatego zastanawiam się czy zastąpienie to snach gripem będzie dobrym rozwiązaniem? I jeżeli tak to o jaka wartość % mniej więcej zejść z obciążeniem?
źródło: comment_wRgnGxgJScMwX0SAEPiYjNhDHIVGul7c.jpg
Pobierz@Pyrakus: Kurde ja takiego nie mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem słabo rozciągnięty w dolnych partiach (choć podobno to normalne dla wysokich osób- 1.94m. ) i ciężko mi utrzymać plecy
@Pyrakus: Mimo to jest ich i kilka i nie wiem o które chodzi, bo być może Ty sam nie wiesz o które chodzi ¯\_(ツ)_/¯
Fizjo do którego chodziłem (A przez pewien czas zajmował się on piłkarzami ręcznymi) twierdził że jest taka korelacja więc tak powtarzam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dziś zrobiłem snatch i nie jest źle ale z drugiej strony nie szalalem z ciężarem aby pilnować "nowej" techniki. Na siłkę na którą chodzę jeden z trenerów personalnych ma tytuł fizjo i chyba wybiorę się