Aktywne Wpisy

czy jesteś szczęśliwy/a
czy jesteś szczęśliwy/a
- tak 33.0% (34)
- nie 43.7% (45)
- bez zdania 23.3% (24)
synadama +11
#takaprawda #zwiazki
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
źródło: temp_file6507458769157325637
Pobierz

To Wasze standardowe zachowanie, że przy spóźnieniu się z odpowiedzią na zgłoszenie reklamacyjne klient nie ma prawa ponownie złożyć reklamacji ani wybrać sposobu rozwiązania reklamacji zaproponowanego przez was? Long story short: Przedłużałem umowę przez infolinię, umowa finalna jaką dostałem jest o 15zł netto wyższa niż ta na która się umawiałem, złożyłem reklamację która została uznana, zaproponowane warunki mi nie odpowiadały więc kilkukrotnie odwoływałem się od waszej decyzji, finalnie zdecydowałem się na jedno z rozwiązań ale niestety po terminie dłuższym niż 14 dni i teraz nie mogą ani ponownie składać reklamacji na zawyżoną umową (kolejna z rzędu jest odrzucana) ani nie mogę wybrać żadnego z zaproponowanych przez was rozwiązań - finalnie będę musiał płacić zawyżoną kwotę przez cały okres obowiązywania umowy (2 lata)
#play #prawo #oszukujoczynieoszukujo
coś podobnego do -> http://www.wykop.pl/ramka/4718867/nikt-wam-nie-da-takiej-promocji-jak-play/
Co zmieni kolejne zgłoszenie z mojej strony jeżeli i tak będzie reklamacja będzie odrzucona. Stracę kolejny tydzień czasu żeby dowiedzieć się