Wpis z mikrobloga

Czy ktos z tutejszych ludzi pochodzi z slaska i rowniez szuka/l nowego samochodu z salonu? Moja praca obecnie wyglada tak, ze nie mam nawet kiedy odwiedzic jakiekolwiek salony... wiec przychodze do Was z prosba o pomoc.

Wiec w skrocie - kojarzy ktos czy sa u ktoregos z dealerow jakies fajne wozidla w kwocie 30-50k (jakies male typu aygo) i 50-80k - tu juz wielkosc obojetna, najlepiej kombi/suv, chociaz sedan/hb tez wchodzi w gre - czyli jakies wieksze wozidla :)

#samochody #kupujzwykopem #dacia #seat #fiat #hyundai #kia #toyota #slask
  • 5
  • Odpowiedz
@adam-molik: na otomoto masz zakładkę nowe samochody, wiele salonów samochodowych wrzuca tam swoje oferty, zacieśnisz tylko poszukiwania do preferowanej okolicy, ceny i można poprzeglądać oferty ;)
  • Odpowiedz
@Kaajus: wlasnie jezeli o to chodzi, zakladka wyprzedaz 2018 nie dziala mi chyba od 2 tygodni :) tzn pokazuje 4 auta z 1k...
Recznie tam tez szukalem, ale jakis dobrych deali nie bylo
  • Odpowiedz
@adam-molik: większość sprzedawców olewa zakładkę wyprzedaż.. patrz po ofertach aut z 2018 roku filtrując po nowe.... tak masz sporo ofert.

Co do propozycji:
mniejsze: Clio, Fiesta? poniżej bym nie patrzył bo a klasa ani ładna ani tania ani wygodna.

większe: Megane 4 w kombi? asra 5 Kombi. Opcjonalnie szukałbym Nissan Quasquai bo za 80k powinna już być niezła wersja a auto świetne.
  • Odpowiedz