Wpis z mikrobloga

Mirki i dziś mój kurs stolarstwa dobiegł końca, egzamin zdany wszystko cacy, w maju mam mieć już egzamin czeladniczy więc trzeba będzie się przygotować.

Od jutra zaczynam pracę w firmie produkującej meble dla hoteli i na jachty, jakoś tak troszkę dziwnie po 8 latach pracy zdalnej musieć gdzieś jechać na 7 rano :D

Ah no i ostatnio nie wrzucałem fot ze stolarni, takie fajne klocki robiliśmy dla dzieci :D

#stolarstwo #pracbaza #chwalesie #wygryw #nauka
drakan8 - Mirki i dziś mój kurs stolarstwa dobiegł końca, egzamin zdany wszystko cacy...

źródło: comment_5bmT4YUpMhFtN7K0q6GtK3mIv7EXf8U1.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saczuser: Pozycjonowanie stron + CPA marketing, jakoś w 2009r przybyły do nas serwis cpa m.in cpalead, adscendmedia etc i się zainteresowałem nimi bo można było ładny hajs przytulić, potem się człowiek nauczył co to seo i tak zeszło, niestety zaczyna mnie dopadać wypalenie + google też nieźle ze stronami odwala, to z starego zawodu sobie jako taki pasyw zostawiam i skupiam się na stolarce, jak jesteś bardziej zainteresowany to wal
  • Odpowiedz
Zrób mireczku jakiś post zbiorczy czego się nauczyłeś, plusy i minusy itd. Ciekawy temat, szczególnie, że za darmo. Po takim kursie nadajesz się do pracy jako zółtodziub czy raczej więcej praktyki potrzeba?
  • Odpowiedz
  • 1
@sparrow3kk: Marna stawka, często to praca minimalna + premia, często gęsto brak bhp i tyranko po 9-11h, ale jak to przeżyjesz i nabierzesz skilla to czeka cię kupa hajsu :)
  • Odpowiedz