Wpis z mikrobloga

To uczucie, kiedy polecasz koledze Trailer Park Boys, a on odpuszcza po pierwszym odcinku, bo mówi, że nie chce mu się oglądać seriali o jakiejś patologi, kompletnie nie zdając sobie sprawy, że to najbardziej wzruszająca opowieść o bezwarunkowej miłości trzech przyjaciół jaką ten świat widział ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#trailerparkboys #chlopakizbarakow
b.....i - To uczucie, kiedy polecasz koledze Trailer Park Boys, a on odpuszcza po pie...

źródło: comment_la6nK70eKguYpM1eoJVlwAbwAIh0OAU2.jpg

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shmit: @borsuczki_robio_sztuczki: @encore2: Ocenianie serialu po pierwszych 20 minutach xD. Kozackie filmy też pewnie wyłączacie po pierwszych 10 bo nie wciągają? To może rzeczywiście lepiej jakieś Na Wspólnej puścić albo inne Trudne Sprawy.

Ciekawe swoją drogą co by było jakbyście usiedli do jakiś bardziej wymagających produkcji typu The Wire gdzie przez pierwsze 5-6 odcinków masz tylko przedstawienie miliarda postaci.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: To ile odcinków trzeba obejrzeć danego serialu żeby stwierdzić, że nie podoba się? Bo ja obejrzałem ten serial chyba do drugiego sezonu i nie wiem czy już mogę wydawać o nim opinię czy jeszcze z dwa sezony mam zaliczyć.

Przeciez kolega opa wyraził się, że "nie chce mu się oglądać serialu o jakiejś patologii" Czyli nie powiedział, że serial jest kiepski tylko nie chce mu się oglądać tego typu
  • Odpowiedz
Zwyczajnie nie czuje klimatu. Pilot powinien pokazać, że warto oglądać dalej. Może to dobry serial ale nie odczułem tego po pierwszym odcinku.

@encore2: Problem z pilotami jest taki, że trudno zrobić w 20 minut reklamę gdzie zazwyczaj wtedy jeszccze nie ma się finansowania. Dobrych seriali które miały c-----e piloty było mega dużo. Kroniki Seinfelda, The Wire, GoT, Doctor Who i pewnie jeszcze jakieś sto innych. Niestety ale seriale które nie
  • Odpowiedz