Wpis z mikrobloga

I jak tam kopytka, Panie @powsinogaszszlaja? Bo ja aktualnie wsuwam pyszniutkie gołąbeczki, skórka od kapusty, rzecz jasna - nieco przypalona. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co prawda, dzisiaj zamiast piwka - herbata, ale jakoś to zdzierżę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kurisutofa: Dlatego jem bez dodatków tylko z samym sosem.( ͡° ͜ʖ ͡°) sos z pomidorów lub grzybowy. Gołąbków, pierogów i kopytek mogę zjeść każdą ilość i codziennie( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ocet dodaję 2 -3 łyżki na garnek. Liście są miękkie i nie rozrywają się.
  • Odpowiedz