Aktywne Wpisy

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
Pobierz
Jednaodpowiedz2 +32
#slubodpierwszegowejrzenia
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i

Że kiedy ostatnio facet otworzył mi drzwi do samochodu,
wsiadłam do radiowozu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#logikaniebieskichpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #feminizm
coś w tym jest, zwykle gdy otwieram drzwi kobietom do auta to są zajebiście zdziwione i myślą że chce coś od nich, lub że to wymuszone, nieszczere zachowanie i żebym przestał się przymilać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Że kiedyś, to się damy nie chwaliły tym, że je do radiowozu wprowadzali.
Kobieta oczywiście może być albo bizneswoman, panią domu, mieć lub nie mieć dzieci i nikt jej to za źle ma nie brać bo jest teraz setki typów kobiet.
Ale kurde facet ma być
@Misiomin miałem tak samo, teraz nazywam ją ex #rozowypasek .
źródło: comment_bR5dnghuoGJLbpbzMqja7QcxKKPfbKiK.jpg
Pobierz