Wpis z mikrobloga

@dudusbug: za takiego sztrucla starego jeszcze sprowadzanego 17500, ładnie ktoś na głowe upadł. Pomimo tego że niezniszczalne volvo to bez jaj
  • Odpowiedz
@dudusbug: AWD z wiskotycznym sprzęgłem hmmm taa użyjesz raz i potem musisz naprawić tą przekładnię kątową , 5 cylindrów super, tylko dlaczego konie tak szybko uciekają z tego silnika ?240 koni to jeżeli przedstawi wyciąg z hamowni, tak to papier zniesie wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)t
buda bardzo trwała więc nadaje się na dejli tylko nie nastawiaj się na pokazówki w stylu " patrzcie co potrafi
  • Odpowiedz
@dudusbug: spoko to nadal 20 letni samochód, sprowadzany w którym zaczną wychodzić problemy tego wieku.
Pomimo szacunku do tego modelu
  • Odpowiedz
@dudusbug: generalnie te fury są fajne, ja osobiście mam 740. Ale ten konkretny egzemplarz to wtopa, stał miesiącami na innych portalach a teraz handlarz wpadł na genialny pomysł dał na giełdę i podnieść cenę ;) lepiej cierpliwie szukaj na normalnych portalach i szukaj na forum
  • Odpowiedz
@dudusbug znalazłem ostatnio seata toledo w który koś pakował kasę robiąc po 3 - 4k km. Łączny przebieg, potwierdzony dokumentami to 132k km.

Wersja sport, chodzi jak w zegarku. Szukaj, nie napalaj się, znajdziesz okazję.
  • Odpowiedz